אותי זה הצחיק.....

אותי זה לא..

אותי מעציב לראות אנשים שמושפעים על ידי אותם מעצבי דעת קהל שלימדו משפטים כמו"אכלו לי, שתו לי", ו"בכיינים". דרישת שיוויון היא לא בכיינות, ומי שחושב שיש היום שיוויון הוא או שקרן או טיפש או תמים בצורה מזעזעת. בהכל:מעשרכת המשפט(מתוך 13 שופטי בג"צ רק אחד ספרדי!!), פוליטיקה(מעולם לא היה ראש ממשלה ספרדי והמדינה כבר בת יותר מ-60, ושימי לב מה קורה לכל אחד שמתקרב), בספרות והיסטוריה שמלמדים אותנו בבתי הספר רק מתרבויות אירופה וכו' וכו'.. האמיני לי, מצחיק זה לא,, זה מאוד מעציב... הוא יהיה מאחורינו כשהוא באמת יהיה מאחורינו!!

זה אף פעם לא יהיה מאחורינו

נושא האי שיויון תמיד יהיה חלק מהאנושות. לבקש שיויון זאת לא דרך. צריך לעשות שיויון. יש רק שופט בג"צ ספרדי אחד?! האם זה נובע מחוסר שיויון או מכך שיש יוץר אשכנזים משכילים. האם היה מתמודד ספרדי לראשות הממשלה בבחירות האחרונות?! בעצם היה לנו עד לא מזמן נשיא ספרדי?! מישהו יודע איפה הוא היום? ברור שיש עדיין קיפוח אבל באמת מספיק עם ה"אכלו לי שתו לי"

כמו מה שכתוב לך..

התכחשות- הדבר האמיתי.. אני יכול להסביר לך אלף ואחת דברים על נסיבות ההשכלה ועוד הרבה דברים(כמו המועמד שהיה אמור להתמודד על ראשות הממשלה, ולא הבנתי מה באת להגיד על מה שקרה עם קצב- שאם נבחר ספרדים זה תמיד יסתיים ככה?!) אבל ברור שלמי שחושבת שהסיבה שיש רק ספרדי אחד בבג"צ היא בגלל שהאשכנזים משכילים יותר אין מה להסביר. אני ממליץ לך על משפט:" סייג לחוכמה שתיקה".

הגורר 98

New member
והפתרון פשוט להתחתן עם אשכנזים

וככחה בטוח שלא יהיה יותר קיפוח ותחשבו על זה

בביאריאל

1. ולא התכוונתי שהאשכנזים משכילים יותר אלא שיש יותר אשכנזים משכילים, זאת אומרת שהם הרוב. וזאת עובדה. 2. לגבי קצב, לא זאת היתה כוונתי.... בבחירות האחרונות לא היה מועמד ספרדי ולכן לא היה אפשר לבחור מועמד ספרדי ומה עוד שלא הייתי נותנת את קולי למועמד רק בגלל מוצאו. 3. הפורום הזה עוסק במוזיקה וזה עיקרו , וכל פעם מחדש אני לא מבינה איך אנחנו סוטים לנושאים כאלה.... בכל מקרה, שבת שלום

למעלה