אותיות אהוי

שלווה100

New member
אותיות אהוי

שלום משה, ידוע לי כי בנומרולוגיה אסור שהמספרים 4 ו-8 יופיעו יחד ובפרט בשמות. יום הלידה שלי הוא 4 ואותיות אהוי של שם הנעורים שלי עם שם משפחת בעלי הינן 8, האם גם זה לא בסדר, ועלול למגנט בעיות ?

../images/Emo2.gif ומהיכן ליקטת את המידע הזה ??

מאוד לא מדויק ואיננו נכון כלל .

שלווה100

New member
המספרים

אני מצטטת מחומר נומרולוגי הנמצא בידי " המספרים 4 ו-8 נקראים מספרי "גורל" / קארמה, לעיתים נראה כי מזל רע רודף את הנשלטים ע"י מספרים הלו (ביום לידה) , במיוחד כאשר הם ניפגשים יחד. כאשר 4 ו- 8 הם מספרי לידה מוטב ל- 4 להימנע מכל קשר עם מספר 8 וההפך והקשרים יכולים להיות: קשרי בני זוג, מגורים, שם פרטי+שם משפחה של האדם כו'. האם גם זה מידע שאינו נכון? ואם מידע זה נכון, הרי יום הלידה שלי 4 והעיצורים 8 , האם עדין זה בעיתי?

אז בואי ואתן לך דוגמא אישית !

שמי מסתכם בספרה 8 ושם משפחתי - 4 תאריך לידתי הינו 22.8.1975 - שזה מסתכם ביום לידה - 4 וחודש לידה 8 ושנת לידה 4 ! מודה אני לאלוהים על החסד הרב שעשה עימי , ונתן לי הזכות להיות : בריאה ומאושרת . בחיי ,ברוך השם, אף פעם לא הייתי במצבים " קשים " מבחינת גורל , ולהיפך , באמת ובתמים קיבלתי זכות גדולה מהקב"ה . את החומר הנומרלוגי שאת מחזיקה בידך את פשוט יכולה לזרוק לפח . אילו גיבובי שטויות .

משה רון

New member
כדאי להסביר קרן

ב"ה השואלת מגלה התעניינות ולא מתכוונת להתנצח, כך אני מבין.יש הרבה חומר כתוב בנושא נומרולוגיה ומאחר ולא ציינת מה המקור,אין לי אפשרות להתייחס לקטע מסויים בלי לבחון את הקשרו.בנומרולוגיה אין זה נכון להשתמש בביטויים כמו "כל מספרי 4" או ביטויים דומים.בהחלט ייתכן שלגבי חלק מהאנשים הדברים הכתובים נכונים,ולגבי חלק אחר אינם נכונים.יש לבדוק כל אדם ואדם לפי מכלול הנתונים האישיים שלו.מניסיוני לאורך השנים אני מסתייג מקביעות כאלה שהבאת מספרים או מחומר כתוב אחר. אם את רוצה ללמוד משהו לגביך למה שלא תשאלי כאן בפורום ?

בהחלט אין בכוונתי להתנצח

וייתכן והייתי נחרצת מידיי , פשוט כואב לי הלב שאנשים נתפסים למידע שגוי ומתבססים לפי זה . בהחלט המטרה היא לכוון ולעזור ,ולהראות את הנכון ובגלל זה נתתי את דוגמתי האישית . סליחה אם נשמעתי בתקיפות - לא זו מטרתי . בברכה ויום טוב ,קרן

שלווה100

New member
תודה רבה , משה. החומר לקוח מתוך

חומר נומרולוגיה של חברה , שלומדת את הנושא. ומאחר והמספרים הללו "נפלו" על שלי , זה יצר עבורי חשש. בכל אופן תודה רבה לך.

למעלה