יפעת המחורמנת
New member
אותו סיפור
יום חם לוהט .... המזגן פועל על שיא הקור.... אני שוכבת עירומה על המיטה הגדולה שלי.... הפטמות זקורות.... ולא מהקור של המזגן... כי הגוף שלי חם.... כל כולי חמה לוהטת... כל הגוף משתוקק.... למגע של גבר ...... אני רטובה... חמה ... ומחכה.... שהוא ייכנס... ולפתע הוא מופיע..... לוהט חם ... ומוכן להמראה
הוא לאט לאט מתקרב אליי.... כשהוא רכון על ברכיו... מתקרב אליי בצעדים של חתול מיוחם.... מתחיל ללקק אותי בכל הגוף.... מכפות רגליי.... לאט לאט עולה... מתעכב קצת באיזור הכוס.... מלקק.... ואני נאנחת .. נאנקת... והוא ממשיך ללקק.... ואני מתפתלת מהנאה... והוא מוצץ... ושואב את הדגדגן.... ולי נותר רק לצעוק.... יותר חזק... ולא מסוגלת יותר.... תכנס כבר!! תכנס חתולון ... תראה לי מי אתה... והוא מחליק... לתוכי... מרגיש בבית.... כמו שצריך.... חודר... וסוקר את גופי לעומק... וכל כך טוב .... הוא משפשף אותו על הדגדגן... כמו שרק הוא יודע... וזה מדהים... אני כבר מתחילה להרגיש צמרמורת נעימה.... רעידות קלות בכל הגוף... אני מרגישה אותו .... וזה טוב.. אלוהים כמה שזה טוב.... והנה זה מגיע.... זה מדגדג בכפות רגליי... נכנס בעצמותיי.... והרעידות הקלות מהתרגשות.... הוא נושך לי את הפטמות הולך לאיבוד בתוך החזה שלי... נטרף מהם.. זה עוד שנייה מגיע... זהו זה נגמר... הוא ממשיך ... וממשיך... ומדגדג אותי שוב.... זה חוזר.... והנה הוא גמר..... וזה מדהים... באט לי לצרוח מרוב שזה מדהים!!!!!
יום חם לוהט .... המזגן פועל על שיא הקור.... אני שוכבת עירומה על המיטה הגדולה שלי.... הפטמות זקורות.... ולא מהקור של המזגן... כי הגוף שלי חם.... כל כולי חמה לוהטת... כל הגוף משתוקק.... למגע של גבר ...... אני רטובה... חמה ... ומחכה.... שהוא ייכנס... ולפתע הוא מופיע..... לוהט חם ... ומוכן להמראה