אותו הדבר קרה לי!!!

elronx

New member
אותו הדבר קרה לי!!!

זוכרים שסיפרתי לכם כאן על "חלום צלול אבל לא מוצלח במיוחד" (אתמול חח) בכל מקרה שוב עשיתי את השיטה ומצאתי את עצמי שוב בחדר!!!!! אבל הפעם חקרתי את הרגשות שלי יותר לעומק... בכל מקרה לא היה לי שיתוק שינה הפעם אני נרדמתי וחלמתי חלום (אחרי השעה של ה6 שעות שינה) אני לא יפרט מה קרה בחלום אבל התעוררתי ממנו ובאמצע ה"העברה" או אני לא יודע איך לקורא לזה פשוט הרגשתי מן צמרמורת שמתפרצת מתוכי החוצה וחוזרת (לא כאב) כקצת כמו פרץ של אש ובאמצע שזה קרה הבנתי שחלמתי והמשכתי לסגור את העיניים וישר שוב הרגשתי את "ההעברה"(תגידו לי אם יש לזה שם) ומצאתי את עצמי שוב בחדר! כמו מקודם עם תחושה תמידית של פחד ובקושי מסוגל לזוז או להוציא הגה!(זה מתחיל להטריד אותי קצת אם זה יקרה פעם שלישיםת נראה לי יש לי איזה בעיה....) ישר קמתי ורציתי לעשות בדיקת מציאות באתי לשים את היד על האף אבל שמתי לב שכל החדר רק ומולי היה מן רובוט כזה וממש נבהלתי וניסיתי לירות עליו כדור אש או משהו (קראתי ב ld4all על איך אנשים מתמודדים עם מפלצות) לא יצא לי כלום מהיד שעד שהגיע למצב שהיא באמת תוכל לירות לקח כמה שניות למה אפילו בכל הכוח והמהירות שלי היא זזה לאט ובסוף שמתי לב שזה טלסקופ... ואני זנכרתי שמשהו אמר לדמיין את התזוזות שלי ואז אני יוכל לזוז אז ניסיתי לעצום עיינים ולדמיין אבל ברגע שעצמתי עיינים התעוררתי!(הוא לא אמר לעצום עיינים סתם ניסיתי...) והרגשתי את ה"העברה" הזאתי כאילו אני חוזר לגוף או משו... בכל מקרה אני מניח שזה עלול לקרות עוד הפעם אז מה לעשות כשזה קורה?! בבקשה תנו לי משהו שאני יכול לעשות!

makron2

New member
שטוייות,בקטנה.

כל מה שכתבתי לך בימים האחרונים עדיין תקף,אתה מצפה לקסם מיידי,כמו שנאמר צריך ללמוד ללכת לפניי שמתחילים לעוף. "אבל הפעם חקרתי את הרגשות שלי יותר לעומק" - זה תמיד טוב לשם לב למה שהולך "בפנים",מאחר וזה ישפיע על מה שקורה "בחוץ". למה "העברה" אם אפשר מעבר,וחשוב לדעת שברגע שאתה מתעורר מחלום רגיל קל לעבור לשיתוק ומשם לחצלול,צריך לשכב לא לזוז ולדעת שאת עומד להכנס לחצלול. "מן צמרמורת שמתפרצת מתוכי החוצה וחוזרת" - עוד תופעת לוואי של שיתוק שינה,כרגיל להבין שזה אומר שמעבר לחצלול מתקרב או חצלול שנגמר ועדיין נשארו קצת שאריות של שיתוק(להמתין מעט וזה חולף) "נראה לי יש לי איזה בעיה...." - "תחושה תמידית של פחד"(זמנית,זה עבר) - אולי אתה מפחד בגלל ההלם שאתה מוצא את עצמך בעולם דמיוני בחדר חשוך,אתה תתרגל עם הזמן וזה כנראה יעבור במהרה. - צא לאור קצת. "היה מן רובוט כזה וממש נבהלתי(צלילות נמוכה) וניסיתי לירות עליו כדור אש" - בהתמודדות עם סיוטים צריך להתמודד עם הפחד שלך, מיותר להתמודד עם הדמות עצמה בצורה אלימה,פעם הבאה שמור על רגיעה ותנסה אולי לעשות משהו חיובי יותר עם הדמות במקום לפוצץ אותו. - אתה צריך להשתדל להזכיר לעצמך מידיי פעם שהכול חלום ז"א אתה הסביבה והדמויות הכול חלום שלך. "ברגע שעצמתי עיינים התעוררתי!" - יש אפשרות גבוהה שעצימת העניים גורמת להתעוררות כוזבת - שוב,לבצע בדיקות בזמן ההתעוררות. בגדול נשמע שיש התקדמות,אתה מודע למעברים רוב הזמן וזה דיי טוב,כמו כן שמת לב שהיום היה עדין יותר מאתמול.

makron2

New member
בהחלט

ברוב הגדול של המקרים בדיקות מציאות והגברות צלילות ישפר את איכות החלום. כמו שציינתי בעבר בעיות בתזוזה בדרך כלל קורות במצבים של צלילות נמוכה.

elronx

New member
אוקיי...

קודם כל אני יודע לעוף יופי (טוב אני מתרסק פה ושם אבל בכל זאת...) עכשיו זה שאני בקושי מסוגל לזוז קרה לי המון פעמים בחלומות צלולים ואני תוהה אם יש פיתרון לזה? (כמו הטכניקות להגברת צלילות וכאלה) ותכלס אני לא בן אדם פחדן אבל הרגשתי כאילו "רוע" נמצא בכל מקום ואם אתה אומר שההרגשה הזאתי של הפרץ מהגוף שלי של צמרמורת זה אחרי התעוררות מחלום צלול אז יש מצב שלפני שנכנסתי לחלום הצלול שדיברתי עליו היה לי חלום צלול שאני פשוט לא זוכר? כי אני יודע שהיה לי חלום לפיני אבל אני לא זוכר ממנו כלום... והאם זה אמור לעבוד ככה (שאחרי שש שעות שינה אני מתעורר ואז ער שעה וכשאני נרדם יש לי חלום רגיל אבל בפעם השנייה הוא צלול)? (או שישר צריך להיות צלול ולא בפעם השנייה)? הודה לך אם תענה על כל שאלה

makron2

New member
תשובות...

"קודם כל אני יודע לעוף יופי" - הבאתי את זה בתור דוגמא לכך שצריך להתקדם בהדרגתיות. "תוהה אם יש פיתרון לזה?" - הפיתרון הוא בדיקות מציאות והגברות צלילות לאורך החלום יעזרו. "ותכלס אני לא בן אדם פחדן" - מדובר פה על התמודדות עם פחדים,לפעמים במקומות חשוכים יש אווירה קצת מוזרה. "רוע" "יש מצב שלפני שנכנסתי לחלום הצלול שדיברתי עליו היה לי חלום צלול שאני פשוט לא זוכר?" - זו אפשרות,לי אישית זרמים חזקים בגב וצמרמורת בעמוד השדרה קרו רק מספר מועט של פעמים,בדרך כלל שהתעוררתי מחצלול. "כי אני יודע שהיה לי חלום לפיני אבל אני לא זוכר ממנו כלום.." - בדרך כלל אם לא מתעדים חלום ברגע שמתעוררים ממנו הזכרון נמוג ככל שהזמן עובר. "ישר צריך להיות צלול ולא בפעם השנייה?"אין פה חוק מסויים,צלילות יכולה להתרחש בכל אחד מהשלבים,פשוט לפעמים נוח להכנס לחצלול אחרי חלום רגיל(לי לפחות),בנוסף יש סיכוי יותר גדול לחצלולים להתרחש לאחר כמה שעות שינה. בהצלחה,ניסיתי הפעם להבהיר את עצמי בצורה יותר ברורה.

למעלה