אותה לי בתוספת...

אותה לי בתוספת...

מחלת הנשיקה..!! ג´יזס זה מה שחסר לי עכשיו!
אני בבית ומשעמם לי אם מישהו פה שיראה סימינ חיים.. אני נואשתתתת

גלי®

New member
קושקוש , תתנחמי לפחות שאת לא

חולה בחופש , זה שיא הבאסה ....

אממ אולי זה ישמע מוזר אבל

הייתי מעדיפה להיות חולה בהחופש כי אחר כך להשלים את כל החומר שהפסדתי במיוחד מתמטיקה ברר למרות שזה רק תחילת השנה המערכת שלי מטורפת לגמרי!!! והשלושה ימים שאני הולכת להפסיד (בינתיים, זה רק ההתחלה) זה פול להשלים והמחלה הזאת, אני לא מסוגלת לזוז אני מותשת!! אני ישנה כל היום וכמה עייפה זה מטורף

גלי®

New member
וואי , זו באמת נשמע מכה !!! להשלים

חומר במתמטיקה ... אוףףף ,רק בגלל זה כבר עדיף להיות בריא ...

אכן מכה רצינית

ועזבי אותך מביצפר וכל זה זה לא כיף להיות חולה!! לא במה שיש לי לפחות

גלי®

New member
בטח שזה לא כיף !! הכי כיף זה "להיות

חולה" כשאת לא ... ז"א , להשאר בבית כשאת בריאה ולהתפנק קצת , עם כוס תה ועוגיות , ואיזה ספר טוב , או סרט וידיאו טוב .... בלי ששום דבר יכאב לך , סתם ",לעצור ת´חיים ליום" ... עובד יופי בחורף ...

נכון!!

יו כמה עשיתי את זה שנה שעברה ובחורף זה הכי כיף כשקר להשאר בתוך הפוך אני מתגעגעת לחורף!! אני דורשת להקדים את החורף ומיד!

גלי®

New member
מצטרפת אליך !!! דורשת להחזיר לאלתר

את המטריות והשלוליות , את הבוץ במגפיים ואת האף הנוזל ... ולחזור לעונה שה"אפצ´י" שלי היה מהצטננות , ולא מאלרגיה !!!

חורף זה תקופה יפה

וכיפית! בכלל, גשם ושאפור בחוץ וקרררר עושה לי פשוט טוב על הלב! ותסכימי איתי שהרבה יותר נחמד להיות חולה כשקר בחוץ ויורד גשם מאשר כשבחוץ 400000 מעלות ו60000 אחוזי לחות בקיצור-יוקדם החורף וישאר לנצח!!

גלי®

New member
ווקשה ! הנה בחורה הגיונית ! לכי

תסבירי את זה לבת שלי שמתחילת חודש אפריל מחפשת הזדמנויות ללבוש בגד ים ולצלות את עצמה ... כל חודש הקיץ לא פגשתי אותה , כי היא עברה לגור בבריכה ...

rainbowgirl

New member
אני מופתעת../images/Emo70.gif

גלי מנהלת שיחות אישיות בפורומ
חוצפה
ועכשיו לנושא המדובר: אביב זה יותר כיפ
אבל גמ חורפ זה כיפ כי אפשר לישונ עמ פוכ ולהיות מצוננת-כמו שאני עכשיו

אביב?!

מה פתאום! באביב באות כל האלרגיות..!! ויותר מזה, אחרי האביב יש קיץ פוי
חורף!! רק חורף!!

למעלה