גם אני חשבתי על האתר הזה. שווה בדיקה:)
L liki20 New member 20/11/13 #56 אני גם רוצה כתובות במסר בא לי להתחדש בכמה אביזרים שובבים, אבל המחירים בארץ עושים לי רע בכיס. אני ממש אשמח להמלצות על אתרים מחו"ל ששולחים לארץ ואין איתם בעיות
אני גם רוצה כתובות במסר בא לי להתחדש בכמה אביזרים שובבים, אבל המחירים בארץ עושים לי רע בכיס. אני ממש אשמח להמלצות על אתרים מחו"ל ששולחים לארץ ואין איתם בעיות
ח חניתה דרלינג New member 20/11/13 #52 אאוץ'!!! מה שמביא אותי לטיפ התחלתי קטן- לא כדאי להשאיר את המצבטים יותר מדי זמן בהתחלה. התענוג האמיתי (AKA הרגע הבאמת כואב) - זה כשמסירים אותן... וככל שהם נשארים יותר - כך ההסרה כואבת יותר... אז אני ממליצה לעלות עם זה בהדרגה
אאוץ'!!! מה שמביא אותי לטיפ התחלתי קטן- לא כדאי להשאיר את המצבטים יותר מדי זמן בהתחלה. התענוג האמיתי (AKA הרגע הבאמת כואב) - זה כשמסירים אותן... וככל שהם נשארים יותר - כך ההסרה כואבת יותר... אז אני ממליצה לעלות עם זה בהדרגה
ל לולה 40 New member 21/11/13 #60 חניתה את יודעת, הרי זה לא באמת תלוי בי כמה זמן הם ישארו אבל אני סומכת על האדון.
ח חניתה דרלינג New member 21/11/13 #61 אכן לא תלוי בנו וברצינות - למתחילות אני ממליצה לבקש ממנו לא להשאיר את זה יותר מדי, ובהחטל יש מקום להסביר שזה בגלל הסיבות הנ"ל
אכן לא תלוי בנו וברצינות - למתחילות אני ממליצה לבקש ממנו לא להשאיר את זה יותר מדי, ובהחטל יש מקום להסביר שזה בגלל הסיבות הנ"ל
ו ונוס מהמעמקים New member 19/11/13 #13 איזה תמונות. תודה לך דרלינג יקירתי אין על חגורה. מחרמן קשות. יש בזה משהו כל כך מעניש ומחנך אחחחח.
G G מאסטר New member 20/11/13 #31 עוד פטנט מהפכני שראיתי עם חגורה ראיתי מישהו שהשחיל אותה למיכנסיים שלו מסביב למתניים.. והיא מחזיקה אותם לבד...מדהים. איזה תעוזה ..איזה חדשנות
עוד פטנט מהפכני שראיתי עם חגורה ראיתי מישהו שהשחיל אותה למיכנסיים שלו מסביב למתניים.. והיא מחזיקה אותם לבד...מדהים. איזה תעוזה ..איזה חדשנות
G G מאסטר New member 20/11/13 #33 היתה לא בעיה הוא היה צריך את החבל שהחזיק לו את המיכנסיים כדי לקשור לה את הידיים למיסעד הכיסא בזמן ההצלפות
היתה לא בעיה הוא היה צריך את החבל שהחזיק לו את המיכנסיים כדי לקשור לה את הידיים למיסעד הכיסא בזמן ההצלפות
ח חניתה דרלינג New member 19/11/13 #11 ואחת בפוסט ישן שלי http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2565540
ח חניתה דרלינג New member 19/11/13 #19 את יודעת למה הכי התחברתי? ל"אתה מכיר אותי יותר טוב ממני" כמה יפה.
ל לולה 40 New member 19/11/13 #20 וזו לא סתם קלישאה כי יש פעמים שאני בטוחה שאני לא מסוגלת לספוג עוד, לא חושבת שאני יכולה להכיל עוד אורגזמה. ושוב ושוב הוא מוכיח לי שאני טועה...
וזו לא סתם קלישאה כי יש פעמים שאני בטוחה שאני לא מסוגלת לספוג עוד, לא חושבת שאני יכולה להכיל עוד אורגזמה. ושוב ושוב הוא מוכיח לי שאני טועה...