אושר

liat1953

New member
אושר

לא הייתי מאמינה שזה יכול לקרות אושר חדר אל ליבי מילא אותו באור וחדוה זה נכדי המקסים שמשתלט על חיי הוא מקסים הוא מיוחד עומר שלי עורו החלק מקרין רוך ושלוה יומיים חלפו מהגיחו לאויר העולם וכבר תפס מקום עצום בקירבי השתלט על מחשבותי והגיגי דמותו כל הזמן מולי במחשבתי קולו כקול פעמונים מצלצלים ברוך עיניו משרות שלוה ורוגע עורו כה ענוג,רך ועדין נכדי היקר עומר שלי אתה האור והאושר בחיי אוהבת אותך

אחשל

New member
על זה אומרים - החיים חזקים מהכל ../images/Emo13.gif

אחותי הלכנה מאיתנו לפני קצת יותר מ-10 שנים. לבנותי הקטנות יהיו ימלאו ארבע ושנה בעוד מספר שבועות. ההשפעה שיש להן על המשפחה, ובמיוחד על הורים שלי, פשוט מדהימה
. זה פשוט מקור של אושר ושמחת חיים לכולנו, גם ברגעים היותר קשים.

דליה ח

New member
מזל טוב

ליאת, אני מאושרת בשבילך, אני יודעת כמה האושר הזה גדול, יותר מהרגיל, זה אושר לא מובן מאליו, הפחד מהרגע הזה מוכר גם לי, ואני זוכרת שדיברת עליו. ועכשיו שעומר נולד, והביא איתו שלוה ואור לחיים שלך , עכשיו את יודעת על מה דיברתי. אני מאחלת לך ולמשפחתך שהאושר הזה רק יגדל ויגדל.....................

yazi22

New member
כל כך שמח בשבילך

ובמפתיע, בדיוק אתמול כתבתי בבלוג שלי משהו על גורי חתולים שמאד שיך למה שסיפרת כאן.

thom68

New member
ליאת המון המון מזל טוב...ורק אושר..ובריאות|חי

לונה..

New member
יקירתי ../images/Emo24.gif

הרבה מזל טוב, בריאות ונחת
יאללה, תתחילי להאכיל

אושר מהול בעצב

זו מנת חלקי ,להמשך חיי, כל שמחה תהיה מהולה בעצב , אבל מי היה מאמין לאושר? והאושר שלי הגיע 3 חודשים לאחר מות אישי זכתי בנכד!!!! מלא את ליבי , נתן קרן אור למשפחה .. ואני זכתי לסבתאות לבד , וכואבת את חסרונו , ומחבקת באושר גדול את אהובי החדש , את נכדי החמוד, יום הולדתו חל יוםמים לאחר יום מותו של אישי , ואנחנו בקרנו בבית הקברות קשטנו בבלונים , ולמחרת (יצא שבת) חגגנו את יום הולדת ראשון של נכדי, במסיבת יום הולדת חגגית ושמחה . אלה החיים החדשים שלי ,בלעדי ה
שלי , חיים טובים שזורים בעצב ושמחה .... טלי...

למעלה