אושר שובר.
אני לא יכול יותר, זה כבר נהיה רגע כואב-שמח. היא אמרה לי שהיא רוצה, הראית לי שהיא רוצה, אמרה שהיא אוהבת, אמרה שאני יותר מדי טוב...אז מה השתנה בסופשבוע אחד ? לאן נעלמה האהבה ? לאן נעלם הרצון ?אחרי שהיא מעירה אותי וגורמת לי להתרגש, ונותנת תקווה היא לוקחת זאת בחזרה. אם כך לא תודה, אני רוצה לחזור לישון. אבל מצד שני אני שמח שהתעוררתי, אני להמשיך להרגיש, אבל אין לי את האפשרות. בפעם שעברה שנלקחה ממני אפשרות זו כמעט יריתי בעצמי. לאן לכוון.....לא לראש...אין בעיה שם...[טוב אולי קצת
] ללב....זה מקור הבעיה...שיחת טלפון אחת...להגיד שלום, לדעת מה המצב...אבל החרא ממשיך נועל תדלת...לוקח ת M-16...טוען, דורך...מביט לתוך הקנה...מכוון עמוק ללב, מסתכל ישר לקיר ממול...לא חושב על כלום אבל תמונות רצות בלי סוף...דקה...5 דקות...משחרר נצרה, מחזיק חזק בידית...אצבע על ההדק...ולא מסוגל לזוז....5 דקות....מרוב עצבים נותן צעקה ויורה !! אבל היד השניה הספיקה להזיז את הקנה ממני...למה זה קרה ? אלוהים יודע... עכשיו אני מאושר שזה לא קרה...אבל כואב לי...לא רוצה לחזור לשם...תנו לי עוד הזדמנות...אני יכול לאהוב...
אני לא יכול יותר, זה כבר נהיה רגע כואב-שמח. היא אמרה לי שהיא רוצה, הראית לי שהיא רוצה, אמרה שהיא אוהבת, אמרה שאני יותר מדי טוב...אז מה השתנה בסופשבוע אחד ? לאן נעלמה האהבה ? לאן נעלם הרצון ?אחרי שהיא מעירה אותי וגורמת לי להתרגש, ונותנת תקווה היא לוקחת זאת בחזרה. אם כך לא תודה, אני רוצה לחזור לישון. אבל מצד שני אני שמח שהתעוררתי, אני להמשיך להרגיש, אבל אין לי את האפשרות. בפעם שעברה שנלקחה ממני אפשרות זו כמעט יריתי בעצמי. לאן לכוון.....לא לראש...אין בעיה שם...[טוב אולי קצת