אושר מהוא ???

dothack

New member
אושר מהוא ???

מלכל אחד אושר זה דבר שני לכל אחד אושר זה דבר מיוחד כמאט לכל אחד האושר זו המטרה בחיים אבל מה ז האושר האם יש אושר אשר אחיד לכולם ??.

1gaia1

New member
ברור שלא

זה כמו שתשאל- האם כל בני האדם הם אותו הדבר אז ברור שאם מסתכלים על זה בדרך הרוחנית, אז כולנו גוש בשר שהחיים פה הם רק עוד גלגול מיני רבים...אבל רובנו כ"כ עסוקים ומכונסים בתוכנו שלא קולטים את זה כ"כ ומחפשים כל אחד את הייחוד שבו, ואת מה שחסר- שזה מה שיביא את האושר, ואם משיגים אותו, אז יש שאיפה למשהו אחר. נראה לי שסתאם מפספסים ככה את החיים, החוויה, הכאן והעכשיו אושר בשבילי הוא פשוט להיות מודעת אליי ברגע הנוכחי ולא לחשוב מה היה, איפה טעיתי, מה אני רוצה לעשות בעוד שעה/מחר ............ פשוט להעריך את החיים שלי- ורק שלי!

i f a t m o

New member
אקונה מאטאטה

בחור צעיר ונבון שהכרתי לא מזמן אמר לי שצריך ללמוד להעריך את הזמנים הטובים לא בדיעבד, אלא באותו רגע. יש סיטואציות נפלאות בחיים שאנו מפספסים אותן כי באותו רגע אנו לא מעריכים אותן, חושבים על דברים אחרים, מחפשים מה חסר ומה לא טוב- ומה שיעזור להגיע לאושר הוא "לתפוס" ולהבין שעכשיו קורה לנו משהו טוב, ולהנות מאותו רגע. כי האושר למעשה מורכב מכל אותם רגעים "קטנים" של הנאה.

seaגל

New member
../images/Emo142.gif

אושר הוא לא מטרה אושר הוא תרגום של חוויה של הוויה... השאלה אולי היא מה יגרום לך להרגיש אושר בלב אם רגעי או נצחי...

נשמת

New member
כל אחד מורכב מרכיבים שונים

לכל אחד כישורים לכל אחד עקרונות לכל אחד שאיפות- שונות. כל אחד חווה את האושר בהתאם לאישיותו וחייו שלו. הצורך והרצון הכי חזק- יעניק לך את התחושות הללו.

למעלה