אושר ושמחת חיים.

GuyGuy1980

New member
אושר ושמחת חיים.

מעסיקה אותי מחשבה לאחרונה שרציתי לשתף אתכם... לאחר שמצאתי את עצמי מסוגר בבית, בלי כח לשתוף כלים, עם מחשבות שליליות על כל דבר שזז, בלי חיוך על הפנים, קיבלתי סטירה לפנים. הבנתי ששנים אין לי את החיוך של פעם. או אולי אף פעם לא היה לי חיוך תמידי, לא כזה של היום או של השבוע... כזה של כל השנה... אני לא מדבר על מקרים ספציפיים של תקופות לא קשות- אני מדבר על גישה לחיים. לדעת לקחת את הכל בקלות, להיות מאוד קליל במחשבה, לא לתת לדברים להשפיע על המצב רוח בקלות, להנות מהדברים הקטנים. איך להסתכל על החיים באור חיובי? איך לצאת מהבועה של העבודה, של הלחץ משכר הדירה, מההורים שיהיו בריאים. זה לא שאני רוצה להיות אדיש לעולם, אני רוצה להיות רגיש אליו, אבל לא לקרוס תחת הנטל של החיים. לשלוט בחיים ולא החיים בי. תמיד הייתי זה שמעודד את כולם, זה שמראה את האור בקצה המנהרה, בתומך, שעוזר. למה אני, שעוזר לכל העולם ככה לא מרגיש מאושר, לא מחייך חיוך דבילי כזה של אושר. אני בוחר להיות מאושר, אבל נראה לי שחסרים לי כמה דברים כדי להגשים את האושר, ולהפוך אותו לחלק ממני... מה אתם אומרים ? גיא.

ZAHAV2006

New member
הי מיכל../images/Emo140.gif

חשבתי וחשבתי על זה,ואני מאוד רוצה לנסות לטפל בעצמי דרכך... האם תוכלי להסביר לי קצת יותר לעומק את אופן הטיפול ובמה הוא מטפל בדיוק?האם חייב להיות בקבוצה,או שאפשר גם לבד? אשמח לפרטים נרחבים יותר,כי אני ממש זקוקה לטפל בדיכאון שלי בקרוב...(זה לא רק הדיכאון,יש עוד בעיות שעליי לטפל בהן...הדיכאון זה תוצאה של הבעיות) תודה רבה מראש שיהיה לך יום קסום

ZAHAV2006

New member
בוקר טוב לכולם ומלא הרמוניה!

אז זהו,שקמתי היום ממש על צד שמאל...כל הגוף כואב לי...יש דגל אדום...ועייפות כרונית! כמו כן,היום אני לבד במשרד,ומצד אחד זה אחלה,כי יש לי יותר אפשרות לכתוב לכם!אבל מצד שני קשה לי יותר מבחינה נפשית,כי אני "לבד" בשדה הקרב! וכשאני אומרת שדה קרב אני לא ממש מגזימה,תאמינו לי! התקשורת פה עם האנשים ממש לא תקשורת,ואני מבחינתי תמיד מראה חיוך ונחמדות אבל לא תמיד מקבלת בחזרה(לרוב לא)! יש גם מישהו שהסתכסכתי איתו כי הוא חשב שמותר לו הכל ולהגיד הכל,והוא ממש עבר גבול אדום!ולכן אחרי שראיתי את הצד השני שלו,החלטתי להתנתק ממנו מהר!כי זה קשר חולה...ואני לא צריכה ידידות כזו! בכל אופן,אין פה הרבה אלטרנטיבות נורמליות ואלהים יודע איך אשרוד במקום כזה? אני יודעת שאני נשמעת פסימית וחוזרת על עצמי,אבל זה ממש מקונן בי יום יום,וזה המקום היחידי שאני יכולה להוציא את האיכסה הזה מתוכי,ולהישאר שפויה! הלוואי והיה לי דברים טובים לספר לכם... יום נעים שיהיה-אמן!!!

בכיף, אשמח לפרט ../images/Emo13.gif

אבל אולי עדיף שנדבר בטלפון/במייל, במקום בפורום. דברי איתי

אני אפרט גם כאן, כי עדיין לא דיברנו

הטיפול/ההדרכה הוא בפגישות אישיות. אני גם מנחה מפגשי התפתחות אישית בקבוצה. במפגשים אני מתאימה את העבודה בהתאם לידע, להבנה, ולמבנה האישיות של כל אדם. אצל חלק כל הפגישה זה הילינג אצל חלק אחר זה חצי מפגש תקשורת וחצי מפגש הילינג אצל חלק כל המפגש זה עבודה משותפת דרך הנחיות שאני נותנת, שינוי דפוסי חשיבה, ועוד אצל חלק זה ללמוד לעשות מדיטציה ואני מנחה אותם אצל חלק זה אימון אישי מאד ממוקד למטרה כלשהי לסיכום, אני מתאימה את זה אלייך ועובדת איתך לפי השינויים שאת רוצה ליצור בחייך. את מספרת על הדברים שאת רוצה להגשים בחייך / לשנות בחייך, ואני עובדת איתך ביחד כך שזה יקרה

למעלה