אושר ומאושרת!

tzfat

New member
אושר ומאושרת!

אני קוראת את רובכם ושותקת בשלי בהמשך המסע שלי. כמו אחרים אני מתעניינת ומבררת ומתייעצת לגבי הפלסטיקה - -מלפני כמעט שנה! והנה התאריך מתקרב. באוקטובר עברתי מלאומית (לכמה סיבות) למכבי... והייתי בוועדה ל"הסרת עודפי עור" ב15.03 וקיבלתי אישור! היום עליתי למכבי לסדר ת'ניירת וכעת יש לי טופס 17 לטרום ניתוח והטופס 17 לניתוח יהיה מוכן בעוד כמה ימים. בינתיים, מצידי, אני "ביטלתי" את פסח. מקימי מצפת

אופירA

New member
מנהל
לוקחת ממך את הפטנט - לעבור למכבי...

יותר מידי פעמים שמענו פה על יתר קלות לאשר את הניתוח להסרת עודפי עור במכבי, מאשר בשאר הקופות. אני לא מנסה להסיר שום עודף עור (כי אין מה להסיר), אבל בהחלט רוצה לייעץ לאנשים מניסיון של אנשים אחרים, בנוגע לפטנטים איך להשיג אישור לניתוח הזה... ואני גם משוחדת - עברתי לפני 9 שנים מכללית למכבי, ואני מגדירה את זה כאחד הצעדים הכי מוצלחים בחיים שלי. ולא שמכבי זו קופה מושלמת, אלא ההשוואה בין הצרות שעשתה לי מכבי לבין הצרות שעשתה לי כללית, בצירוף ההשוואה בין הטובות שעשתה לי מכבי לבין ה"טובות" שעשתה לי הכללית...

tzfat

New member
כל אחד והניתונים שלו

http://www.maccabi4u.co.il/4827-he/Maccabi.aspx גם בגוף וגם שיקולי-דעת. מקימי

אכן בשורות טובות

שמחה בשמחתך: ) ויותר מכך שמחה שבמכבי החלו לאשר יותר ניתוחים להסרת עודפי עור, עד כה הנחתי ת'עיניין בצד בשל חוסר בשלות לעבור ניתוח נוסף, וגם בשל הסיבה שיש קושי רב לקבל אישורים לניתוחים מסוג זה- מעודד בהחלט ! בהצלחה !

למעלה