אושר בלי קץ....

שקדית

New member
אושר בלי קץ....

היא הגיעה לכאן לפני חמישה חודשים. היא ננטשה מיד לאחר לידתה - וגדלה עד גיל שנה בית יתומים ברומניה... כאן היא מצאה בית חם ואוהב - ומשפחה שחיכתה 23 שנים לחיוך של ילד...ולכך שמישהו יקרא להם - אמא ואבא.... היא מייד התקבלה במשפחה המורחבת בהמון חום ואהבה - זו הבת המאומצת של אחותי... סימן ההיכר שלה - הוא החיוך השפוך תדיר על פניה. אי אפשר שלא לאהוב אותה גם הילדים שלי - הבוגרים כבר - אימצו אותה בחום רב...ומאוהבים בה... לא קל היה לקלוט אותה - עם שפה אחרת והרגלים שונים אבל הכל שווה - היא התחילה להגיד - אבא ואמא...והפכה את הוריה המאמצים להכי מאושרים בעולם. ואני? דומעת בכל פעם ששומעת אותה קוראת להם כך.. כל כך הרבה שנים הם חיכו לזה - וגם אני.... מי ייתן שיידעו רק אושר הדודה האוהבת מאוד........

tairon

New member
מרגש...מופלא...מחמם

ואני עוד הכרתי את הסיפור קצת לפני הילדה הזו נושאת שם יחודי ומיוחד שידעו רק אושר ושהיא תגרום נחת

dafna l

New member
שקדיה הרבה אושר ושמחה

נחת וחיוכים וכל טוב שבעולם מגיע להם לחייך ואת תהני מאחייניתך

ozdova

New member
בהצלחה :cool:

שקדית היקרה! אני מאחלת לאחותך הצלחה רבה, זה לא קל להאבק בשביל ילד מאומץ. אני רק מתארת לעצמי את האושר שלהם בהחלפת החיתול, בבכי הראשון ובמיוחד בקריאת ה``אבא, אימא`` הצוהלת. ואת...בטח מרגישה נפלא. בהצלחה לכל משפחתה של אחיניתך החדשה והרומניה, וכמובן גם בהצלחה לה וכל הכבוד להם שנתנו לה את ההיזדמנות לחיים טובים יותר. עדי

למעלה