אושי יפיופ שליי.............!!!

אילונה6

New member
אושי יפיופ שליי.............!!!

אושיי.......................יפיוף שלי אוצר יפהה רוצה שתבוא ואניי יקפוץ עליך... בנשיקות ובחיבוקיםםם יפההה אחדד..............:-*

../images/Emo192.gif ../images/Emo9.gif איזהה חמודה ../images/Emo3.gif

אוליי הואא יראהה .. מי יודע..
אתת מצטרפת?

../images/Emo110.gifלינויה חחחחחחחחח

למה מה עשיתי??בכלל לא יתעצבנתי עליה אמרתיי לה יפהההההה שהוא לא יראה את זה מה יש??? דוב אחתת ששששש נבלה חחחחחחחחחחחח

../images/Emo182.gifחח אני איתך כפרע :)

מאמי .. הוא לא יראה את זה תא יודעת.. אבל.. את מצטרפת לפורום? (כמו שלינוי אמרה?
) ואגב.. יכולת לנצלש .. :)) =אוראלי
=

../images/Emo182.gif חח...

מאממיי? את מצטרפפת? אםם כןן ברוכה הבאהה.. ולא נראה לי שהוא יראה את זה חח... אולי כןן.. לכי תדעיי.. הוא היה מחובר היום ברשמי.. אבל זה לא הצליח לשלוח לי הודעה פרטית אליוו.. באסההה..

../images/Emo108.gifחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תקפצי עליו ?! רק תבדקי לפניכן ת'משקל שלך.. D:

../images/Emo27.gifכנסיי../images/Emo37.gif

היי מאמיי:) תשמעיי...גמאני לפני איזה חודשיים-שלושהה הצטרפתיי....והגבתי לאוששיייייייי (החיימשלייי) על משהו שהוא כתב בקשר לגיוסס שלוו... אמרו לי שהוא לא יראה את זהה..חח...אני לא יודעת אם הוא ראההה...חעע:) אלל תהיי בבאסהההההה
גמאני לא מי יודע מה ישנה פהה... אבל ברוכה הבאההה:) דרך אגבב???(אני נוי ,בת 14)נעים להכיררר..חח
אושרי?!?!חיים שליייי נסיךך שלייי מל(א)ך שליייי?!?!?אני אוהבת אותך כל כךך...
גיים בויזז
מה היתי עושה בלעדיכםם???איך הייתיי חיייייהה!?!?אוהבתותכםםםם 19.1
השיחה הכי הכי מולשמתת בעולםםםם עם שרונושש וערנושש!!
20.1
ההופעה הכי יפהה של הראלוששששש!!

כנסיייייי דילבושששש../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אולייי זה ישמעע קצתת דפוקקק....אבל....איך עושיםם??!?!חעעעעע אוהבת:)....

../images/Emo118.gifכנסי מאמי נויוש :]

אז ככה את פשוט לוחצת על הכינוי שלך מאיזשהו תגובה שכתבת.. ואז את לוחצת בצד על "עדכון העולם שלי" ובצד יש לך קטגוריות וזה..אז את פשוט לוחצת על "עוד על עצמי".. ואז למטה יש ריבוע הריבוע הכי למטה...ובו את רושמת את החתימה שאת רוצה , ואז שומרת ורואה :] מקווה ועזרתי

למעלה