אושו -משחק החיים ,-

מודטחדש

New member
לא הבנתי, ברצלוזיס היקר

באמת לא מסוגל להבין מה זה "
הבעיה שלך היא שאתה מקשיב למישהו
". אתה חירש? סליחה, למען ה-PC - מאותגר שמיעתית? לא מקשיב? לא שומע? לא הבנתי. ולגבי התגובה השניייה שלך. כנראה שאין לך הבנה יסודית של מהותו של פורום. אדם כותב. מפליץ כמה מלים. האם אין לך איזו צפייה שמישהו יתייחס למלים שכתבת? או שאתה מצפה רק ליס-מנים. "אתה צודק! איזה בנאדם חכם אתה! ממש הייתה לי התגלות אלוהית כשקראתי את המלים שלך..."

האור נמצא אצלך .המילים מצביעות עליו

אם תחפש אושר אצל מישהו אחר ,לא תמצא אותו .

מודטחדש

New member
שוב. זריקת קלישאות

האם אתה חווה, כל הזמן, 24/7, ש-"
האור נמצא אצלך
"? או שזה משהו שמישהו אמר, ואתה מאמין בזה ומקווה שיום אחד אתה תהיה האור הזה. מלים לא מצביעות על שום דבר. בטח לא על האור. למה לי לחפש "
אושר אצל מישהו אחר
"? מה אכפת לי מ-"
אושר אצל מישהו אחר
"? הוא נמצא בתוכי בכמות אינסופית. יש לי גם המפתח איך להתנסות בו. לחוות אותו.

ועינין המ"ט-זה הגיע מחויה ישירה או

שמישהו לימד אותך ? אני מדבר על חויה ישירה .אתה לא יכול לתפוס את זה .כי אתה מנסה עם המינד .

מודטחדש

New member
חחחחחחחח

תגיד לי. אתה יודע בכלל על מה שאתה מדבר? איך אנחנו תופסים משהו? אך ורק דרך המיינד. זה עובר אמנם דרך החושים שלנו, אבל מתורגם לתודעה דרך המוח באמצעות המיינד. האם אתה תופס את מה שקיים סביבך באמצעי אחר? בעזרת הבטן? התחת? העפעף? לגבי המ"ט. זו טכניקה שלמדתי. כל מה שקרה לאחר מכן, בזמן תרגול המ"ט, בא מחוויה ישירה. את החוויה אף אחד לא יכול להעביר לך.

אם יש משהו אחד ויחיד שתופס ולא נתפס

זו התודעה .ושוב אני אומר לך :אתה לא מבין .וחבל על הזמן .אולי בגלגול הבא .

מודטחדש

New member
לתודעה שלנו יש אינספור רמות

מהרמה הנתפסת ביותר ודרך הרמה שנתפסת פחות, עוד פחות, עוד פחות, ועד לרמה שאתה קורא לה "
לא נתפסת
". היא בהחלט נחוות. אבל תיאור (כמו תיאור של כל טעם שהוא) לא יסביר אותה. אולי לכן צטטת מישהו שאמר "
לא נתפסת
".

מודטחדש

New member
מה שמגיע לי

זה מה שאקבל. התחושה שלי, לפחות, שאני בדרך מהירה יותר להארה מאשר אתה בדרך שלך.

אין דרך .

.מת עליהם .-וכמובן שהתגובה הבאה שלך תהיה :"מספיק עם הקלישאות " או "מספיק עם הציטוטים ".אבל אתה יודע מה -בכל הרצינות והכנות -אני מאחל לך להיות בהארה ,ולהיות בה כמה מהר שאפשר .בכל הכנות .הרי זה מה שכל אדם -זו תכלית חייו .אז בהצלחה .אני מקווה שלא תגיד שזה גם ציטוט של איזה קדוש הודי .
.אוהב אותם

אושו- משחק הזיונים

כה אמר (בערך) אושו:
"החיים הם זיונים, אז אל תחשוב, פשוט לך להזדיין. הכל זה משחק, אז שחק בסקס.
הכל זה תנועה, אז תניע תאגן ותנענע את התחת.
זהו, אני גורו ויש לי מליארדים. שיחקתי אותה ויש לי זיונים. לכו תזדיינו כולכם."

למעלה