אושו זן טארוט

אושו זן טארוט

ניסיתי ללמוד לקרוא בקלפי הטארוט הרגילים, אך לא הרגשתי שום חיבור אליהם. לעומת זאת, אחרי שראיתי את קלפי האושו זן מיד הרגשתי איך החושים שלי נדלקים, ורצתי לקנות לעצמי חבילה
מאז כל פעם שעולה שאלה מהותית שאין לי תשובה עליה מעצמי, אני פותחת בקלפי האושו זן. מעבר לזה, כשהבאתי את הקלפים פעם אחת לבי"ס הייתה היענות ממש מדהימה, ולמרות שזאת הייתה הפעם הראשונה שלי שקראתי בקלפים לאנשים שאני בכלל לא מכירה, התוצאות היו מדהימות! יש כאן עוד אנשים שפותחים בקלפי האושו זן? אני אשמח לשמוע חוויות. חוץ מזה אני מחפשת אתרים שמדברים על מהות הקלפים, אבל חוץ מהאתר הרשמי של אוזו, לא מצאתי הרבה.

שנטי 30

New member
הקלפים של אושו הם בד"כ על כאן ועכשי

ז"א הם לא קלפי הריידר שנועדו לחזות עתיד, קלפי האושו ממה שראיתי בפונה הם מכוונים, מורים על תהליכים שאנו אמורים לעבור, על תחושות שיש לנו באותו רגע. למרות שפעם הייתי אצל קוראת בקלפים שאגב הייתה מעולה והיא ערבבה קלפי ריידר ואושו יחד והתוצאה מדהימה

אושו זן הם באמת לא בשביל לחזות את

העתיד, אלא כדי לקבל הכוונה - על מה לשים דגש. לדוגמא: פתחתי את קלפי האושו זן כשחבר מאוד טוב שלי נכנס לדיכאון ולא ידעתי איך לעזור לו. שאלתי את הקלפים מה לעשות, וקיבלתי את הקלף "חברותיות". בקלף הזה רואים שני עצים שגדלים יחד והעלים שלהם מתערבבים אחד בשני, וזה נתן לי הכוונה - להיות פתוחה אליו, לעבור את זה יחד איתו (זאת הפתיחה ממש ממש על קצה המזלג, כי על כל קלף שאני פותחת אני כותבת עמוד שלם...)

lovelyhind

New member
אושו

הלפים של אושו קלים ונעימים לעבודה. בלימודים שלי אנחנו עושות מדיטציה, או שלפעמים למישהי יש בעיה והיא מעלה אותה לפני הקבוצה אנחנו בסוף הסבב פותחות בקלפים של אושו. כל פעם מחדש זה מדהים הקלף שיוצא הוא סיכום ברור של כל מה שהיה. הבהירות של הקלפים והמילה המדוייקת שמסכמת את כל הנושא. עד היום פתחנו הרבה מאד פעמים וכל מיני סוגי פתיחות ותמיד התקבלו תשובות ברורות. היופי שאפשר לכתוב סיפור על כל קלף אבל אפשר רק מילה בודדת.

F r i d a

New member
קלפי אושו

כפי שכבר נאמר הם אינם כלי לחזוי אלא כלי להתפתחות והבנת תהליכים ברבדים עמוקים או/ו גבוהים יותר. אני גם אוהבת אותם מאוד.

Noname81

New member
אושו זן טארוט-התרשמותי

חפיסת האושו זן טארוט היא החפיסה הראשונה שרכשתי.מאז רכשתי עוד כמה,ובהחלט אפשר להגיד כי זוהי החפיסה היפה ביותר . אך משום מה,אינני מתחבר אליה מספיק.אני חושב שלריידר אני מתחבר הרבה יותר. יום נעים לכולם

morning star

New member
אושו זן טארוט

הם מדהימים. מבין כל החפיסות השונות שלי, הם הכי "עובדים", במיוחד גם כשאני קורא לאחרים. אני "מנתח" את הצלחת הקלפים עפ"י התגובות (הן המילוליות והן הבעות הפנים) של אלו שאני קורא להם. בעוד התגובות לריידר ולדומיו היו מאופקות במקרה הטוב, התמונות והפירושים של הזן טארוט גרמו לאנשים לביטוי רגשות באופן מדהים. הרגשתי לפעמים כמו פסיכולוג שנגע בנקודה הכואבת של הפציינט... שלך, כרגיל הנווד

המילים שרשומות על הקלפים

יש לי שאלה לכל הפותחים באושו זן - אני מתייחסת למילה שרשומה על הקלף כעל המלצה בלבד. כלומר, אם יש לי פירוש שלא קשור למילה שרשומה על הקלף, אני מתעלמת מהמילה ולא אומרת עליה שום דבר. רציתי לדעת אם גם לכם קורה לפעמים שהמילה לא מתאימה לפירוש שלכם?

lovelyhind

New member
../images/Emo62.gif

לפעמים נראה שאין קשר בין מה שכתוב על הקלף ולפרוש שלנו אבל בסופה של הפתיחה הכל מסתדר והכל נקשר אחד לשני. בכל מיקרה האינטואיציה שלך זה הדבר החשוב. כל אחד יכול לקרוא את הפירוש בספר אבל החיבור שלך זה מה שקובע.

uri_raz

New member
אי אפשר למצות משמעות של קלף במילה

יש כמה וכמה חבילות שבהן על כל קלף מופיע מילה אחת שמנסה למצות את משמעות הקלף, אבל מכיוון שאי אפשר למצות משמעות של קלף טארוט במילה אחת, קורה והמילה הזאת פשוט לא מתאימה בפריסה מסויימת. לדוגמא, קראולי נתן לקלף שבעת הגביעים את הכותרת "שחיתות [מוסרית]". בהרבה מקרים המשמעות של הקלף היא דווקא של הצלחה מדומה \ אשליות. אז כן, המילה עשוייה לא להתאים בפריסות מסויימות ואין טעם לדבוק במילות המפתח הללו באדיקות יתירה.

למעלה