אור שלנו

iris2210

New member
אור שלנו

אור שלנו בן חודש בעוד יומיים. אני שולחת תמונות שלו

ligo

New member
מזל טוב לאור שלכם../images/Emo140.gif

איזה פצפון מתוק

iris2210

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif

תודה רבה לברכות. יש לי גם שאלה. זה כבר כמה לילות שאור שלנו מתעורר בלילה אבל לא יכול ללכת בחזרה לישון. ניסינו יותר משעתיים להרדים אותו והיה מאוד קשה עד שנתנתי לו 1 סיסי של אקומולי. רק אז הוא נרגע ונרדם והתעורר שוב ב-6 בבוקר. בהמשך של היום הוא מתנהג יפה וישן. בלילה הוא נורא סובל וגם אנחנו לא יכולים לישון. האם גם לכם היה את זה עם התינוקות שלכם? מקווה לקבל עצות מה לעשות שהוא לא נרגע בלילה?

ligo

New member
למזלי, אין לנו ניסיון עם זה כי מאי

היתה תינוקת מאוד רגועה (עכשיו היא כבר בת 3.5 חודשים) אני מניחה שהאקמולי בא אחרי שניסיתם להאכיל/להחליף חיתול/להוציא גזים. זה בד"כ מה שמפריע לתינוקות. תנסו אולי לעטוף אותו בשמיכה ולהחזיק קרוב לגוף ולהרגיע עם תנועות קיצביות. מקווה שזה יעזור ושיהיה לכם לילה רגוע

אצלינו היה משהו מוזר

שיר בכתה כמה לילות במשך זמן רב. אני ניסיתי להניק אותה ולהוציא גזים ושום דבר לא עזר. היא לא הפסיקה לבכות. לילה אחד לקחתי אותה לחדר השני והתחלתי לשחק איתה. מסתבר שהילדה פשוט לא היתה עייפה ולא רצתה לישון. כנראה שהשעון הביולוגי שלה היה קצת מבולבל. כשהבנתי את זה שיחקתי איתה עד שהתעייפה והלכנו שתינו לישון. בתקופה הראשונה לא היתה לי בעיה להשלים שעות שינה במהלך היום כי לא עשיתי כלום חוץ מזה וכך הייתי משחקת איתה באמצע הלילה וישנה ביום. בשלב יותר מאוחר הסתדר לה השעון הביולוגי והתחלנו לישון בלילות. אם זה לא גזים ולא כואב לו משהו אולי הוא לא עייף? לא יודעת אם זה נכון גם לגביכם. סתם רעיון.

ריטה1

New member
במקום אקמולי, גליכל

אני מאמינה שזה גזים בגיל הזה, מנסיון הלגיכל היה מאוד עוזר ויש לו גם תכונה נפלאה נוספת הוא מרדים!!! פעם הסבירו לי למה הוא מרדים אבל אני לא זוכרת.בכל אופן בזמנו לשי הגליכל מאוד עזר, והוא גם נורא טעים להם

shiranShik

New member
טעים אך לא מועיל ../images/Emo13.gif ובעניין האקמול

אצלנו בתי הייתה מתה על הגליכל, בשל טעמו. אבל זה ממש לא עזר. שום דבר לא עזר לה, ועדיין יש לה גזים שמעירים אותה באמצע הלילה, בגיל של כמעט 4 חודשים. אני לא נותנת לה שום דבר עכשיו. קצת מים. אני רק יודעת ושומעת מאחרים שבד"כ בגיל 3 חודשים זה עובר, ואכן כדאי לנסות את כל התכשירים עד שמוצאים משהו מתאים. יש הרבה שזה עושה להם את החיים קלים יותר. אקמולי לא נשמע לי מתאים לצורך העניין. לא בגיל הזה, ובפרט שהוא לא מקורר או משהו. מודה ומתדווה שלפני יומיים נתתי לבתי אקמולי רק כדי להרגיע, כי היא הייתה עצבנית וצרחה צרחות היסטריות חצי לילה, וכלום לא הרגיע אותה. היא הייתה מצוננת כמובן. ואולי כאב לה עוד משהו. אין לי מושג. (הרופאה אמרה שיש לה רק נזלת, וכל השאר תקין). חטאתי לעקרונותיי הדוגלים באי מתן כדורים, ונתתי לה אקמולי 2 מ"ל. היא נרדמה בהמשך, וישנה בשקט כמה שעות טובות. התעוררה לאכול והמשיכה לישון טוב. למחרת התנהגה כרגיל.

אז כנראה באמת משהו כאב לה

בגלל שאקמול אינו מרגיע. הוא משככך כאבים ומוריד חום. אם היא נרדמה וישנה בשלווה אחרי האקמולי, כנראה שכאב לה משהו והאקמולי עזר.

shiranShik

New member
נכון? תודה על התמיכה

אם כי, תיאורטית יכול להיות שרק הבטן כאבה לה (גזים), וגם אז האקמולי עובד (כמו אצל הגדולים). אבל זה היה נראה יותר מזה. תודה על התמיכה בכל אופן אני צריכה חיזוקים לענין, כי יש לי רגשות אשם

מזל טוב וברוכים הבאים ../images/Emo141.gif

אקמולי נותנים כשיש חום וגם אז מומלץ לתת במשורה ורק כשחייבים. נשמע לי שאור סובל מגזים, ממליצה לך לנסות את התכשירים נגד גזים לפני שאת פונה לפתרונות אחרים. אצלנו הגליקול עזר באופן יחסי, הזמן ריפא את תופעת הגזים לחלוטין. סבלנות.

iris2210

New member
תודה רבה - כאבי גב

האם סבלתן אחרי מספר שבועות אחרי הלידה באופן פתאומי מכאבי גב. מיום שישי בערב התחיל הגב שלי לכאוב באופן פתאומי שהיה לי קשה ממש לתפקד. מה עשיתן? אודה על עצות.

למעלה