אור שבעת הימים

KARMEL EZRA

New member
לליאורה היקרה.שלום לך. את לא מתארת

כמה ששימחת אותי ברישום הריקוד "אור שבעת הימים". כבר כמה שנים אני מחפש את הרישום של ריקוד זה למרות שאני יודע איך שהו לרקוד אותו פחות או יותר. כעת בזכותך אדע אותו מצוין. תודה ,תודה. אני יודע ומשוכנע שעוד חברים בפורום שמחים על הרישום. חלק מהחברים שלא יודעים מה זה רישום צעדים ודאי יסתקרנו לדעת מה זה רישום צעדים כי מעולם לא ראו דבר כזהואולי יתחילו להתעניין.

avigal23

New member
אני לא אוהבת את הריקוד

בתיה חזרה עליו השבוע וגם בשבוע הבא היא תחזור עליו בשביל חג חנוכה... אני לא התחברתי לריקוד הזה וותירתי באמצע...

אביגל יקירתי

חבל שאינך אוהבת את הריקוד ! אחד הריקודים היפים ביותר של גדי ביטון לשיר מרגש מאד המתאים לחג החנוכה. תנועות הידיים בריקוד זה הם תנועת הנרות העולים והיורדים בקצב השיר המתנגן לקולם המקסים והחם של ירדנה ארזי ואבי פרץ. נסי בבקשה את הריקוד שנית ובטוחני שתשני את גישתך כלפיו. ולגבי הצעדים של "קטשופ" שחיפשת : התחלה בימין, שלש פסיעות עם כיוןן השעון, סיבוב פניה ימינה לכיוון המטבח, שני צעדים נוספים, עמידה מול דלת המקרר, פתיחה בימין, והנה הקטשופ לפנייך על המדף שממול במלא הדרו. שני לחיצות על הקטשופ ביד ימין בתנועות מעגליות מעל ה"בורגר ראנץ" הטרי והחם, והנה יש לך מנה טעימה ומגרה. אביגל המקסימה - שיהייה לך בתאבון - (תני ביס). בחברות : מירי.

avigal23

New member
היי מירי!

שלום! קורה שלא מתחברים לריקוד. הנה היום בהרקדה בים שרה שמה במיוחד לחנוכה "חבילה" של ריקודים עם נרות וכל מיני דברים שקשורים לחנוכה: "בואו נדליק ביחד נר" "אור חדש" "אור שבעת הימים" ועוד שאיני זוכרת... וניסיתי גם היום....לא הצליח לי...אני מאמינה שאם הייתי מאמצת יותר הייתי מצליחה. אני אוהבת ריקודים יותר קופצניים...אבל יש כאלה שקטים שאני אוהבת... בקשר לקטשופ: הצלחת להצחיק אותי אבל ממש להצחיק... היום לימדו אותי את הריקוד בים והצלחתי לרקוד אותו..אני צריכה חזרה קלילה והנה אני מוכנה לרקוד אותו שוב אבל בלי להעתיק!!! אני כבר אכלתי... אבל הנה ביס ואם את רוצה קחי את הכל
חג חנוכה שמח!

לאביגל

יפה מצידך שאת כותבת מה שאת מרגישה, הזכרת שלושה ריקודים של גדי ביטון "בואו נדליק ביחד נר" "אור חדש" "אור שבעת הימים" לדעתי ריקודים יפים, אבל אין מה להשוות, הריקוד היחיד מביניהם עם עתיד "אור שבעת הימים" שהוא היחיד שיכול להישאר כריקוד עם. אני מקווה שנהנית מ"הקטשופ" עם ההמבורגר או בלי. אולי נתראה ביום שני אצל בתיה. שבוע טוב רקפת

avigal23

New member
שלום רקפת לוי...

זה לא היה בכוונה להראות 3 ריקודים של גדי,אבל אם כבר... אור חדש עדיין שמים אותו איפה שאני רוקדת את אור שבעת הימים פעם ראשונה שמעתי ביום רביעי אצל בתיה כשהיא לימדה... (לא הייתי אצלה ביום שני-הייתי בדודו טופז
) באמת אני עוד מעט שמה את הפלייר של המרתון של יום שני ואוסיף כתגובה עוד שני דברים (לכל הודעה תהיה תגובה כשירשור מפני שמצורף פלייר) אם תגיעי ביום שני באמת נתראה כי אני יהיה שם בטוח... מקווה לראותך ביום שני. אביגל.

חן חן אביגל !

על חוש ההומור ועל הקלילות. תודה על הבורגר ששלחת לי - בימים אלו עדיף סופגניה. חג חנוכה שמח. מירי.

למעלה