אור פנייך . . .

אור פנייך . . . ../images/Emo42.gif

זוהר, כשנזכר אני במבטך, עור פנייך בוהק, ואת חיה בדמיוני, ניצוצות אור את עינייך ממלאות, צרופה, צרובה את לי בנשמתי, אור פנייך זוהר, תשוקתך אלי בוקעת, משפתייך החושניות, כמהות הן למגע שפתיי, מבקשות להצמד, אני לך נושק, חותם ליבך, אור פנייך זוהר, לקחת אותי אל איים גנוזים, שם היינו מתפלשים בחולות נודדים, גוף אל גוף נקשרים, בעבותות חבלי התאווה, חדורים להעמיק אל הבריאה, אור פנייך זוהר, לא מרפה מזכרוני רודף אותי בלילות ובימים, לא נותן הוא לי מנוח, מבקשת את אותי, ואני כבול בידי חתימתי, משתוקק אני אליך, לספוג את אור עינייך, את לי אהבה כמוהה לא ראתה נשמתי אלפי שנה אור פנייך זוהר, את ליבי חודר פצע אהבה רקמת, בתוך תוכי ובנבכי נפשי, לקחת אותי אל רכסים שם התנת בי אהבים, כל מיימך אלי הזרמת, הטבעת אותי באגמך הזך, אור פנייך זוהר הוא אור פנייך בליבי הוא לעד

טאKילה

New member
עינייך זוהר אור פראי..../images/Emo48.gif../images/Emo79.gif

עינייך זוהר אור פראי מבטך חודר לתוכי בערגה מעלעל בעלעלי ליבי הר אש של תשוקתי אליך ידייך עוטפות מלטפות חום רוך ענוג מעודן בגיפוף כריות אצבעותייך אתה משרטט בגופי תאווה קימורי מתפתלים בטרוף נשק אותי יקירי נשק תטביע שפתייך בשפתיי השקני מצוף לשונך פיך אהבה שופע נשיקות קחני אל אותו יער עד נתנה אהבים בשיכרון עד כלות עד אבדון הכניסני לחישוק גופך הענו אני רוצה לספוג את חלב תשוקתך לרקום פיסות ליבי בליבך להרגיש אותך בתוכי בנבכי נפשי חייך אלי בפניך הזוהרות תאיר לי דרכי אליך אטבול אהבתי במעיין אהבתך..

עיניי נמר

ירוקות עמוקות, זוהרות ויוקדות, חודרות אל תוך תוכך, פורצות חומות אהבתך, אל ליבך בוקעות הן תאווה, לגופך בלהט משוטטות בהנאה, יורקות הן גציי אש, מרצדות שורטות הן את עורך, ואני אלייך בגמישות, מתחכך אל גופך בלהיטות, אנחות וגניחות להן בוקעות, בעת עילוי הגוף אל העינוג, שיגול, לו יחלת מזה ימים, שרויה היית בעגינותך, כמהה אל יד אוהב . . . , אותך אלי הכנסתי דרך מבט עיניי תאוותי לך . . ., פתח צר פתחתי, פני קרנו אלייך, האירו עלומייך, שיכרו הן את חושייך, ואת נסחפת, כל כולך אלי נפתח, אני לך כאן בעיניי נמר אכזר.

טאKילה

New member
../images/Emo20.gifהסגול של הלילה../images/Emo48.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

אתה שעינייך זוהרות יוקדות כאומן ידיי זהב נוגעות חודרות מבעד למסך הדיו וסוד דמי ומלחי בסוד דמך בוא אתה ואני נפתח שערים יבוא אויר אור ותשוקה עולם האהבה יקביל פנינו אחרוז לך מילים שכה תאהב בערגה אפרוש ידי לנסוק אל נוף גופך הענו בשקיקה אנדוד בליבך בחזיונות ליבי להרוות צימאוני ביין אדום אהבתי הדביקה עונות בניחוח תפוחים בבושם מופלא מלטפת פנייך ברכות בהיסוס מציירת צובעת מברישה ברפרוף במכחול לשוני לך על האף טעמך חיבוט פרחי דבש בפי בעיצוב הסגול של הלילה שם תשוקתי תהבהב עד כלות עיניי נמר תהיה לי חושני כנס במבט תאווה להאיר עלומים.. דלת ליבי פתוחה לרווחה אהבה..

miral

New member
זוהרת לך

זוהרת לך ככוכב הצפון ההילה מסביבי מזמינה אותך לבוא להתענג מאורה גבעי שפתי פסוקות מעט מזמינות אותך גם הצמד התל בי בלשונך החצופה גרה בי כל עצב כל נים אתך מוכנה להסחף גם למים עמוקים בים סוער נתנה אהבה אוהב אותך כולך אתן לך את כולי חוש בליבי כיצב פועם בהתרגשות האזן לנשימותי המואצות תשוקתי סוחפת היא ואתך זה חלום אל תעיר אותי ממנו

כוכב הצפון . . . ../images/Emo41.gif

צופן הוא סודות אהבה, מורה את הדרך אל אהובה, בחלל נוצץ הוא, זוהר, קורא אל אוהב ואוהבת לחפש את הלב. כוכב הצפון זוהר במצחך, דמותך לי היא מורכבת, משלל כוכבי המרום, נטועה היא לי כתמונת חיזיון, נושא עיניי אל שמיי מרום, נושק לשפתייך ללא כיליון, כוכב הצפון, בראש הרי שלג עד, אלייך אני שב, עם חום הלב ואש של קרב, בניצוץ העיניים, חיצי תאווה אל גופך אשלח, כמטר כוכבים, אהבתנו תפרח, כוכב הצפון, מלבושך לך אשיל, ערומה לי תהי, כוכבי לכת סביב, תבערי לי כשמש, אהיה לך יחיד, קרני אור, אלי תשלחי, אהבתי לך אקרין, כמפגש בין כוכבים ..., כוכב הצפון, אל משכנך נפליגה, על כוכבי שביט, את ואני תאוותנו נבעירה, שובל אש נשאיר מאחור, במשגל יצורי על, להם תאוות היצר היא דת . . . , כוכב הצפון, מקדש אהבה, בנית לי אותו, אל מול חוף ים, בסער וזעף, ברוגע ושקט, לא נלאה, לא נרווה, אהבתנו נתנה, את געש הרגש, את אור הדימיון, נפרוץ לנו דרך, אל כוכב הצפון . . .

miral

New member
אל מפתן מקדשך

נשאת אותי בשתי ידיים חסונות אל מפתן מקדשך מראה השמיים רווי בכוכבים עוצר נשימה הוא וזוהר כוכב הצפון על פניך מקנה לך מראה של אליל יופיך מרעיד בי את ליבי ולך אני עורגת אחיזתך כה איתנה איתך אני בטוחה וכשהנחת אותי על המיטה ליבי פעם בציפיה תן לי להביט בך תוריד את החולצה פתח כפתור מכנס הורד הכל וכך תהיה מולי זקור וגאה מביטה בך כה מרשים גופך כל כך רוצה לדעת אותך תתקרב אלי תן לי ללטפ לחוש את עורך לצייר קווי דמותך להעיר כל נים רדום כל עצב ושריר וכך אשרטט אותך ואצרוב את יופייך בליבי כך יפה אתה לי לאורו של כוכב

מקדש אהבה ... ../images/Emo48.gif../images/Emo23.gif

בנוי לך בשמים, מיטת כוכבי מרום, בנויה היא לך אלילה, ואני לך כפות ידיי בעדנה, נשאתי אותך אל היכל האהבה, יופייך זוהר בשמי החושך נוצצים כוכבי חלל כהילה זוהרת, עוטרים לך את גופך כאדרת. ניצב אני אל מול גופך יציב ורם, כפות ידיי אל צר מותנייך, מניף אותך בזרועותיי, את, אל מותניי, ירכייך כורכת, ידייך אל כתפיי כחומה לך, אוחזת, כפרא מטפס, על גופי עולה יורדת, חוד אוני כיתד לך עומד, חודר לך אל תאוותך שם מעיין עינוגך, יבקע הוא את מיימך, רכות לשוני לך לגופך, עוברת בתוך נימיי ליבך, חורשת את קווי גופך, יורדת אל מעיין תשוקתך לוגמת מיי עינוגך מתגלגלת אל אבן חן עד פרוץ אור – גז –מה - תך

miral

New member
אלילה גאה

אלילה גאה אני לך כה אוהבת ורכה יודעת היטב מלאכתה יפה אהיה לך וגופי חטוב הוא וזקופ וכך כשנתנה אהבים ואתן לתורנך לחדור לחדר העינוגים שלי תטעם את טעמו של אושר לשוני אשר תעורר בך רגשות שלא ידעת התשוקה שאוחזת בך שולטת בך עכשו ואני מתמסרת וחמה אוהבת אך בשליטה אענג אותך עד כלות נשימה אוהב אעניק ואזרום איתך כעת חדרת ואוכככככככככככככככ מלאת את כולי עצור נפיק מרגע זה את המיטב ולאט נמשיך במחול זה של תשוקה

אליל תאווה . . . ../images/Emo48.gif

בנוי לתלפיות, חטוב לך ונצור, אלילת מין ותאווה, כישופך, הטלת בי בשרשראות וחישוקים, הובלת אותי אל במה, שם נוף צוקים הוא תפאורה, את לי שם ההצגה, אני לך משחק אהבה . . . אל גופי הטלת עצמך כל שריר, חלוק אבן בטן, לשונך בי תרצד, אל עוז אוני, בתשוקה שפתייך לי נושקות באיל החדירה, מסובבת לשונך לך מתגלגלת, חשה את הזיקפה ממלאה מלוא פיך, ואת בשקידה מצרפת אצבעותייך אל פולחן התאווה. הגיע עת, שוכב אני, על במה את מעלי, כלביאה גונחת, מחדירה את איל התאווה, אל תוך מבצר העינוגים, אני כפות ידיי בישבנייך עגולים השניים, אוחז בעוז, בל תפלי, דוהרת את על אליל חציו אדם חציו הוא סוס, הרבעה ותשוקה לך עד פרוץ הבערה, ושוב נחזור אל המשחק, בו תשוקת משגל היא שם ההצגה.

למעלה