אור נשמה אני רואה אם את הולכת לבית ספר את משתקעת בלימודים כל היום הא? גם אחה"צ את לא פה. איפה כולם
מ משה המנהל New member 7/2/02 #1 אור נשמה ../images/Emo25.gif אני רואה אם את הולכת לבית ספר את משתקעת בלימודים כל היום הא? גם אחה"צ את לא פה. איפה כולם
אור נשמה ../images/Emo25.gif אני רואה אם את הולכת לבית ספר את משתקעת בלימודים כל היום הא? גם אחה"צ את לא פה. איפה כולם
א אור בת 18 New member 8/2/02 #2 משה ממי ... חחחחחח דווקא היום לא הלכתי פשוט קמתי בצהריים ככה חיחיחיח
D dmor_il New member 8/2/02 #3 לאור המאירה ../images/Emo13.gif אהלן אור! רק רציתי להגיד לך שאת נשמעת כמו נסיכה של ממש! STAY TRUE, דניאל
לאור המאירה ../images/Emo13.gif אהלן אור! רק רציתי להגיד לך שאת נשמעת כמו נסיכה של ממש! STAY TRUE, דניאל
א אור בת 18 New member 8/2/02 #4 לדניאל עם השם הכי יפה בעולם!!! דניאל נסיכה??? אמממממ... טוווווווב... אתה ממי אתה מווווואה
מ משה המנהל New member 8/2/02 #5 אני רואה לכולם את מחלקת ../images/Emo25.gif ות אז אני לא צריך לקחת את זה בתור מחמאה הא ?
ד דודו21 New member 8/2/02 #6 כולנו זקוקים ../images/Emo24.gif "כולנו זקוקים לחסד כולנו זקוקים למגע לרכוש חום לא בכסף לתת בלי לרצות לקחת ולא מתוך הרגל כמו שמש שזורחת כמו צל אשר נופל בוא ואראה לך מקום שבו עוד אפשר לנשום...." רק טוב!!! בוקר קסום לכולם
כולנו זקוקים ../images/Emo24.gif "כולנו זקוקים לחסד כולנו זקוקים למגע לרכוש חום לא בכסף לתת בלי לרצות לקחת ולא מתוך הרגל כמו שמש שזורחת כמו צל אשר נופל בוא ואראה לך מקום שבו עוד אפשר לנשום...." רק טוב!!! בוקר קסום לכולם
א אור בת 18 New member 8/2/02 #7 מושון קוקי .... ברור שאתה צריך לקחת את זה בתור מחמאה הנשיקות לך הן שונותתתתתתתתתתתתתתתתת אתה הכי כפרהההההההההההההההההההההה
מושון קוקי .... ברור שאתה צריך לקחת את זה בתור מחמאה הנשיקות לך הן שונותתתתתתתתתתתתתתתתת אתה הכי כפרהההההההההההההההההההההה
ד דודו21 New member 8/2/02 #8 אל תשכחי...../images/Emo24.gif שאת נשואה!!! אין ספק שאת האוררררררררררר של הפורוםםםםםםםם וכולם המורים לקבל את אותה הנשיקההההההההההה כמו שנאמר: נשיקה מלכותית יש רק אחת יששששששש
אל תשכחי...../images/Emo24.gif שאת נשואה!!! אין ספק שאת האוררררררררררר של הפורוםםםםםםםם וכולם המורים לקבל את אותה הנשיקההההההההההה כמו שנאמר: נשיקה מלכותית יש רק אחת יששששששש
א אור בת 18 New member 8/2/02 #9 יוווווווו דודי נראה לך ששכחתי??? אנחנו נשואים באושר ובאושרררררררררררררררררר גם אתה אורררר תאמין לי... אם לי יש נשיקה מלכותית סימן שאני מלכה ואם אתה בעלי אז אתה מלךךךךךךךךךךךךךךךךךך
יוווווווו דודי נראה לך ששכחתי??? אנחנו נשואים באושר ובאושרררררררררררררררררר גם אתה אורררר תאמין לי... אם לי יש נשיקה מלכותית סימן שאני מלכה ואם אתה בעלי אז אתה מלךךךךךךךךךךךךךךךךךך
ד דודו21 New member 8/2/02 #10 מאיר ../images/Emo41.gifקלות../images/Emo24.gif על גג ביתך מאיר עליך שם את בחדרך אל תשכחי אותי כי אני אוהב מחכה לך בחוץ שוב אותך אוהב יום מקסים והמשכי להאיר לפורום את סגולותייך
מאיר ../images/Emo41.gifקלות../images/Emo24.gif על גג ביתך מאיר עליך שם את בחדרך אל תשכחי אותי כי אני אוהב מחכה לך בחוץ שוב אותך אוהב יום מקסים והמשכי להאיר לפורום את סגולותייך