אור מעבר לאפלה

skooby

New member
אור מעבר לאפלה

אתמול קראתי את הספר "אור מעבר לאפלה- ריפוי התאבדות מעבר לסף המוות" של דורֵה דוֶרֶל. הספר מספר על אשה שאבדה את בנה עקב התאבדוות ובעצת כומר היא מתחילה להקריא לא ספרים כל יום וכך עוזרת לו לרפא את נפשו הפצוע היכן שהוא נמצא. הספר היה מאוד מעניין. אני לא יודעת עד כמה מה שכתוב שם "אמיתי" ועד כמה זה מעורב באמונות והגיעה הסוביקטיבית של הכותבת. אני גם לא יודעת עם כל אדם שמתאבד חווה את מה שחוווה גיבור הספר, אני יותר נוטה להאמן שמה שקורה "שם" שונה מאדם לאדם ללא קשר ישיר ומוחלט לאופן מותו. אני אף פעם לא ניסיתי "לקרוא" ספרים למתים שלי, אבל אני יודעת שיש קשר בין ההתפחות הרוחנית שלנו כאן להתפחות שלהם "שם". על אף שיש בו מטען רגשי רב, הספר בהחלט מוממלץ.

ב י ש ו ף

New member
.......

קיימים עולמות אסטראלים שלמעשה חופפים למישור הפיזי מידע יותר מקיף על זה אפשר למצוא "שבע מדרגות לנצח/סטפן טורוף" וגם קצת ב "ידי אור ברברה אן ברנן" בעיקרון מבלי לקרוא את הספר , יש טענה שרוב התאוריות מסכימות איתה שלנפטר יש בעיה לזהות את המצב שלו, זה אולי בגלל הדמיון בין המישור האסטראלי למישור הפיזי.(זה למעשה אותו מישור פרט לעובדה שלנפטר יש את אותה צורה רק שהוא בנוי מרטט שונה וללא חומר גשמי) הדוגמא קלאסית שממחישה את זה "החוש השישי" סרט שבו כיכב ברוס ווילס. שני עובדות על מתאבדים א. הם אנשים אמיצים לרוב. ב. גם קצת חכמים, כי סבל ממושך הוא כלום לעומת המתה עצמית רק שההשלכות קצת קשות לקטע של "אחרי". ג. זה עוד סממן לזה שאנחנו חיים בעולם לא מושלם. ד. אין לי מושג למה קיטלגתי את זה לאותיות חחחחחח. מאחל לו או להם שימצאו את הנתיבים לעולמות האסטראלים הגבוהים אמן ואמן.

skooby

New member
לפי מה שאני מבינה

וזה על סמך תקשור , כי לא קראתי הרבה ספרחם בנושא,כאשר אדם נפטר הוא מקבל הרבה אור, מנשמות אחרות.במהלך הזמן הוא עובר תהליך של ריפואי והתפחות הנפש,האנרגיה שיש במישור הרוחני שהמתים נמצאים בו עוזר לו להתקדם. לעיתים נוצר קשר עם אדם אהוב שחי,הן בחלום, במדיטציה או בתקשור בדרך אחרת.קשר כזה גם תורם להתפחות הנפש של הנפטר. לגבי סיבת הפטירה, לפעמים, כשאדם עוזב את העולם הזה, הוא לא רק מסיים את חייו, אלה מוריש את החיים לאנשים אחרים,בהשלכות מותו. כמו בספר המדובר, אמו של ריצ'ארד (גיבור הסיפור) מחליטה שהסבל בחייו לא יהיה לשווא ומקדישה את שארית חייה לעזור לאנשים שהיו במצבו. תודה על האיחול, אמן.

ב י ש ו ף

New member
כן סוג של בודהאת חמלה

על סמך תקשור אגב...... תקשור שמי ערך????????? דבר שני אני מכיר את הנושא אפשר להגיד ברמה טובה ועל סמך נסיון אישי. הרבה מהתופעות המיסטיות, הן הבנות שגויות שלעיתים מכוונות להיות ככאלה. למשל "חלום צלול" ע"י רוב האנשים נחשב למשהו שהוא בשליטת החולם למעשה לרוב מדובר בהתחברות של מדריך לשדה ההילה ושחרור של אינפורמציה שעברה עריכה, עם ארכיטיפים שמוכרים לחולם. לכן כשמישהו אמר "אני מתאמן בלחלום צלול" צחקתי כי לי די ברור שמדובר בתשדיר, שנועד לסייע או להוליך שולל אדם בדרך מסויימת. ברלוונטיות למקרה הזה, לא הצלחתי להעמיק כל כך רחוק עד לתהליכים של תהליך הלידה מחדש. אבל אני די בטוח שיש רמות שונות של ממדים אסטראלים לגבי שולחים אור, זה נשמע קצת מעפן, כאילו שולחים אור לאיזה מטרה בדיוק? בספר שציינתי "שבע מדרגות לנצח" נותנים תיאור מאוד מפורט של התהליך עד לרמה מסויימת ומה שקצת העציב אותי במידה שהבנתי נכון קווי המתאר של עצמים נחלשים ככל שהדרגה עולה. ועוד משהו אישי ואחרון ממני, אני חושב שגם ישויות לכאורה מפותחות מאיתנו, שהיו בעברם בני אדם, יחסית סובלים בגלל שהם חיים יותר זמן, ואני לא יודע עד כמה החיים מאתגרים בממדים אללו, מה שיכול ליצור אצליהם שעמום ועם השעמום מתחילות הצרות. הפסקה האחרונה מובנת לאלה שצריכים להבין ולא בהכרח אליך. שוב בהצלחה הפרטים לא כאלה חשובים מהותית מאחל לו טוב.......

skooby

New member
טוף

את התקשור אני ערכתי. ואני לא ברמה בזאת גבווהה כדי להבין בפרטי פרטים, הכוונה היתה היא שהנשמה נמצאת בחברת נשמות אחרות שעוזרות לה להתפתח. יש לי מיליון שאלות לגבי מה שכתבת: 1. מה הכוונה לבודאהת חמלה? 2.מה זה חלום צלול? 3.איזה פסקה אחרוננה? שאת כתבת? אני יודעת שזה לא אליי, זה למתי בכלל? תודה על התייחסות.

ב י ש ו ף

New member
אוקיי

בודהא זה גם פסל, אבל בעיקרון הוא לא המהות הוא רק סימבול , לשם תואר לאדם שהגיע להארה גם הבודהיזים שסוגדים כביכול לפסל אמורים לתת את הכבוד לזה שזכה בהארה אבל שם הם גם חוזרים על טעויות עתיקות שהן אינן הופכים לבודהאות כמו שנתבקש אלה סוגדים להם. זה איזה מנגנון סגידה אנושי מטופש. (שקיים בכל התרבויות והוא מונע מפחד לא מודע מעצמאות) בכל מקרה בודהא שם תואר ל"מואר" בעיקרון במיתולוגיה הטיבטית, מייחסים לחלק מהבודאהות שחיו בחלוף האלף האחרון שם תואר, כמו משהו שמאפיין את כל אחת מהבודהאות פאדמסאמבהווה הוא אחד המוכרים, ואם אני לא טועה הוא הבודהא של החמלה. חמלה הוא משהו חוויתי שאומר אני מבין את הכאב של האחר והוא גם רגש שמשוחרר, חמלה היא בעולם לרוב רק מילים לי יצא לקבל חמלה ממישהי במהלך איזו סדנא בכל מקרה זה נדיר.

Curious

New member
נשמה שמתאבדת...

האם היא נשמה שלא מוצאת מנוחה בין הגלגולים? או שמא נשמה שסיימה את תפקידה כאן ועכשיו? האם היא נשארת במקום מסוים או מתקדמת לאנשהו? האם ההתאבדות פוגעת בהמשך דרכה, התפתחותה, התקדמותה?

ב י ש ו ף

New member
שלום סקרנית

מה נשמע, מה המצב הכלטוב?........... לשאלתך אני לא יודע מי אחראי על כל הפרוצדורה, ואיך זה שאדם שהתאבד מגיע דווקא למישור האסטראלי הנמוך או שהוא נזרק ע"י סמכות עליונה לאותו מקום כעונש. מה שאני גם לא מבין זה איך זה שאדם לא מבחין שהוא מת ומאבד את חוש הזמן, ואת העובדה שאין לו מזון זמין. ואיך זה שהוא לא מגיע כלל למסקנה.

yperelman

New member
או אולי

מוצאת דרך אחרת בגילגול אחר להשלים את השיעור אותו לא הספיקה לעבור? נשמע לי שהשארות במקום לנשמה זה כמו להגיד בעצם שחלק מן האחד הוא סטגנטי. לא? האם זה יתכן?

את יודעת ש...

ההודים עורכים ארוחות למתים, ומאמינים שהם נהיים שבעים מהריח... אז הם ממש עורכים בבית קברות, צלחות עם טעימות מכל מניי אוכלים...

Curious

New member
גם במסורות הסלביות למיניהן

מכינים ארוחות למתים ולעיתים גם מכינים מאכלים ומחלקים אותם לאנשים על מנת לזכור את המתים ולסייע להם להיות במנוחה ושלווה בעולמם הם.

skooby

New member
ככל שידוע לי

המתים לא יכולים לא טעום להריח או לראות אבל מה שהם כן יכולים לעשות זה להרגיש את הריח,ה מוזיקה ואת הדברים היפים דרך האנרגייה שלהם ודרך האנרגיה שלנו כשאנחנו מושפעים מהדברים האלה.

ב י ש ו ף

New member
לא התכוונתי לצחוק

למרות שז יצא ככה. לגבי התקשור שלך, את אומרת שזה משהו לא ספציפי תסבירי לי בבקשה את מי או את מה את מתקשרת באיזה אופן בדיוק. חשוב לי להבין........ תודה

skooby

New member
לא אמרתי שהתרשור הוא לא ספציפי

בפני עצמו, אלה שמסברים לי כפי שאני כרגע מסוגלת להבין, שזה הרבה יותר ממה שהיתי מסוגלת פעם וסביר להניח פחות ממה שאהיה מסוגלת בעתיד. אני מתקשרת בעיקר עם המדריכים הרוחניים שלי (שמתחלפים מדי פעם) וגם עם אנשים שנפטרו, בעיקר כאלה שהכרתי אבל לא רק.

ב י ש ו ף

New member
באיזה דרך????????

ותבדקי גם אם יש הבדלים בין מישור למישור ואני מדבר על המישורים האסטראלים. זה מאוד מסקרן אותי תודה.

skooby

New member
תשובה ארוכה שלאלה קצרה

הטכניקות שאני מתקשרת בעזרתן הן: 1. מדיטציה עמוקה. 2. חלום. 3. תקשור ספונטני, זה קורה בעיקר כשאני הולכת לבד ומרכזת בגורמי הטבע (צמחים רוח, שמש ציפורים חיות וכו') הדרכים בהן אני מקבלת את המסרים הן: 1. דרך תמונות שנראות כמו זכרות ישנים או תמונות מתוך חלום. 2. בטאלפתיה. 3. מנפש לנפש, כשהנפש יוצאת מהגוף ופוגשת בנפש אחרת (נדיר יותר קרב לי רק פעמים ספורות) ה"איזורים" שאני מכירה הם (לפי סדר חושך אור): 1. האיזור החשוך, שבחולפת על פניו ולא מתעכבת בו. 2. איזור הביניים, איזור מואר ונעים בו נמצאים הנשמות של היקרים שלי נשפטרו. 3. איזור המדריכים הרוחניים. 4. איזור האנשים המוארים, שם יצא לי לבקר רק פעם אחת.

ב י ש ו ף

New member
אוקיי נשמע נחמד

נשמע גם די אמין את יכולה בבקשה לשאול באיזה דרך ניתן ליצור הגנה אסטראלית אתרית חזקה מאוד??? זה פשוט משהו ששאלתי בפורום וקיבלתי תשובה לגבי "מרווה" החדר שלי הפך לאוהל אינדיאני, וחוץ מזה שזה לא עבד ממה שאני יודע.

למעלה