אור כחלון

hgoin

New member
אור כחלון

אור רוקד יפה אבל הוא רוקד נשי מידי זה בכלל לא הפתיע שהוא זכה ידעו כנראה שהוא יהיה המנצח

Junky Child

New member
הנשיות שלו כובשת לדעתי../images/Emo13.gif

ראיתם בפריסטייל איזו עינטוזי עגן יש לו ? מדהים!

Beautiful SouI

New member
לא ידעו בכלל../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif

זה לא היה כזה צפוי... כי מלאמלאמלא חברות שלי היו בעד שי.. והמון ידידים/חברות פשוט העדיפו את שי והמוןהמוןהמון רצו את שי ועובדה אור לקח 45%. ועכשיו זה לא השופטים זה הקהל
אז מה אם הוא נשי? אני ממש לא מבינה מה עובר על כולם אז הוא נשי so what!?

o m g

New member
הוא לא רוקד כלללכךךך נשי..לא להגזים

יש משהו רך בריקוד שלו, אבל זה לטובה... זה שהריקוד שלו זה יותר *מחול* ופחות פליק פלקים וקפוארה כזה... זה לא עושה את זה לנשי יותר. זו דעתי לפחות

sweetdreams

New member
זה לא הפתיע אף אחד שהוא ניצח

הוא פשוט היה טוב מדי. ואור הולך להיות רקדן מדהים!! הוא כבר עכשיו וירטואוז ומוכשר בצורה בלתי רגילה. אבל הוא עוד ילמד ויתחזק, והבחור הזה הולך להיות אחד הרקדנים הגדולים שהיו פה.. עידו תדמור יכול להתחיל לחשוש למעמדו

dana7789

New member
זה שאור זכה לא צפוי מה שהיה צפוי

זה שאחד מהבנים יזכה... זה אבל ממש לא היה ברור אם שי או אור יזכה... לשניהם היו הרבה מעריצות שאני בטוחה שכל אחת מהם הצביע מכל הפלאפונים בבית... אבל מסתבר שלאור היו יותר מעריצות... ומי שאומר שהיו לו פרוטקציות מדוד זה ממש לא נכון!!! דוד לא הצביע לו את כל האסמסים ואין מה לעשות אור באמת רוקד יפה!! ואין פלא שגם מיכל אמדורקבי התאהבה בו וגם אונה אמרה שהיא לא יכולה להוריד ממנו את העיניים...

מאי 406

New member
ריקוד בכלל זה קטע נשי...

אבל זה יפה לראות גברים רוקדים
במיוחד כשהגבר הוא שי פרטוש
שהופך כל ריקוד נשי לגברי ביותר...

מאי 406

New member
מה לא?...

מאז ומתמיד היו יותר בנות שרוקדות.... לא שאני נגד גברים רקדנים. אני שנים מנסה לסחוב את החבר שלי איתי לסלסה והוא מסרב בתוקף

sweetdreams

New member
עכשיו תגידי לי משהו...

כשאת רואה גבר רוקד, זה לא נראה לך סקסי ביותר???
בעיניי זה מאוד מושך וחינני לראות גבר שיודע להזיז את עצמו. פעם, בתקופת המערות, גברים היו צריכים ביריונים ושעירים, עם התנהגות ברברית. ונשים דקיקות וענוגות. כיום, אם אני אראה גבר עם גינוניים "גבריים" מדי (המרכאות הן בגלל שאני לא באמת חושבת שאפשר להגיד מעשים מסויימים כגבריים או נשיים), זה יגרום לי לדחייה ממנו, ולא למשיכה.

o m g

New member
כן

תסתכלי בפורום של אור בפורום של התמונות וסרטונים.. אז יש שרשור "למישהו יש את.." בהמשך יש הודעה שלי עם הכתבה בחלקים

למעלה