"אור כחול"..

angelitush1

New member
"אור כחול"..../images/Emo221.gif

הבן האמצעי שלי..מגיע הביתה הראשון. יש לו מפתח..והוא מחכה כמה דקות לבד... היום התעכבתי...והתקשרתי להודיע..והוא לא עונה...מנסה שוב ושוב...ואין תשובה. הגעתי הבייתה מודאגת..מצאתי אותו מחכה בחוץ.. שאלתי..מה קרה?? אמר...שהוא פוחד...כי הוא ראה בחדר.."אור כחול"...מנצנץ והוא נבהל... מה דעתכם??

רותי 11

New member
השאלה היא מלאכית למה הוא פחד מזה ?

ניסית לבדוק איתו ממה הוא בעצם פחד ?

angelitush1

New member
כי הוא היה לבד...וניסה לפתוח את הדלת

של החדר והיא לא זזה..כאילו הייתה חסומה.. ואז ראה אור כחול מנצנץ מאחריו.. והוא ממש נבהל..., מייד אמרתי לו...שאין ממה לפחד..ואיזה כייף לו.. שזכה לביקור של מלאכים...

אני Tamara

New member
תשאלי אותו איפה בחדר

ובאיזה גודל... יש לי מטופלת שכל פעם שאני מתחילה טיפול רייקי היא רואה מסה כחולה ליד הדלת למטה... אין לי מושג מה זה, אולי איזו ישות בצבע כחול? אבל ברור לי שזה משהו עם מטען אנרגטי חיובי. את יכולה להסביר לו שהוא ראה אנרגיה טובה שעפה באוויר והיא באה לשמור עליו ולעזור לו והוא לא צריך לפחד. אם זו פעם ראשונה שהוא ראה את זה הגיוני שזה מפחיד אותו כי זה חדש...

לני רביץ- מנחה סדנאות הומור,הקדיש בספרו פרק

לרוחניות והומור.במקרה עיינתי בו שלשום ובין היתר סיפר על אחיניתו שפחדה להירדם, בטענה שיש איש בארון. ברגע שאמר לה שהאיש בארון בא לארח לה חברה ..נרדמה מיד.

אני עושה את זה גם...

ולו רק בשביל לאזן שלא יחשבו שכל דבר לא מוכר ולא ידוע צריך להפחיד....

מגי 336

New member
angelitush1 ../images/Emo23.gif

נראה לי שהאורות הכחולים מקיפים אותך... האינך רואה אותם בעצמך??? במפגש האחרון שלנו היו המון אנרגיות כחולות... מעליך בעיקר
אני חושבת שהם מגיעים למפגשים רוחניים, להעצים או פשוט להיות. יתכן והם הגיעו לביקור אצלך בבית.... כדאי להרגיע את בנך, אלו יישויות המגיעות רק לטוב. אני כותבת ומרגישה אור סביבי, תחושה של שלווה והסכמה, כניסה של אנרגיה טובה...
תודה.

angelitush1

New member
אחחח מגוששששששש

תמיד אני קוראת אותך.. ומייד נמלאת אנרגיה טובה. את מקסימה אמיתית..
גם חושבת שבאו להרגיע וללוות אותו.. בזמן האחרון הוא דיי פוחד....

מגי 336

New member
../images/Emo23.gifאוהבת אותך ../images/Emo24.gif

גם שלי מתמלא בפחדים שוב... השבוע ברח מהחדר בריצה מבוהלת כי הטלויזיה החליפה תחנה, והשלט בכלל לא היה לידו.

מגי 336

New member
בחיבוק ובהבנה ../images/Emo20.gif

מרגיע אותו שאני מאמינה לו... זוכרת את החלום שחלם? על כך שאנחנו נמצאים בארמון בצורת פירמידה סגולה, כשמבחוץ מנסים להכנס ה"רעים" אבל הם לא מצליחים? הוא נזכר לעיתים בחלום הזה ויודע שהוא מוגן.

rama69

New member
שלום, אולי המאמר הזה בלינק המצורף

יביא מעט מידע בעניין אנרגייה בצבע כחול http://66.102.9.104/search?q=cache:7-U1zIeQWS0J:ahava.netfirms.com/AA_Michael_Oct_06.htm+%D7%94%D7%9C%D7%94%D7%91%D7%94+%D7%94%D7%9B%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%94&hl=iw&ct=clnk&cd=9&gl=il באהבה אסתר

למעלה