אור- טל

*rinat*

New member
אור- טל

אני רואה שרק את ואני פה עכשיו... אז מה שלומך?

ortal_sh

New member
היייייי רינת

שלומי בסדר גמור, אני רואה שאת התאוששת מהאכזבה שהיית לך , אההההה...... אז אני לא צריכה לשאול אותך מה שלומך ! מה את עושה בחיים ?באופן כללי ? אור-טל

*rinat*

New member
שחושבים על זה....

אף אחד פה לא יודע שאני תלמידה..... אני תלמידת תיכון.... אז מה שיש לעשות עכשיו זה ללמוד... ולעבור את השלב המפרך הזה בחיים ואז לטעום מהקצפת
בקשר לאכזבה שלי... כן היא עברה לה שזה היה צפוי מראש ... שהיא תהייה אכזבה רק שאני ניסיתי להאמין שזה לא יהייה ככה... מה אצלך מאוכזבת ממשהו .... ספרי...

ortal_sh

New member
את האמת ......

לא נכנסתי לכאן בגלל אכזבה כלשהי סתם בגלל סקרנות, והתחלתי להגיב על הודעות , וכך השתלבתי בכל אופן טוב שאין לי אכזבה ! זה לא שלא היית לי אף פעם, היה לי אבל שהייתי יותר קטנה, כמוך בערך כל אחד עובר איזה שהי אכזבה בחיים . ומגיל 18 וחצי יש לי חבר , והיית לנו פרדה אחת באמצע של חודשים בערך , היה עצוב מאוד בלעדיו וגם הוא הרגיש כמוני, אפילו יותר ממני ולכן חזרנו. ועכשיו ברוך השם , הכל בסדר גמור ! אור-טל

*rinat*

New member
טוב לדעת

שאת לא מאוכזבת.... אני חושבת שאין בן אדם שלא חווה אכזבה זה דרך העולם ככה אנחנו הופכים לחסינים יותר... חוץ מזה טוב שאת פה לפי דעתי זה פורם נורא נחמד (יותר מכל הפורמים) רק אליו השתייכתי והנה גם אני עכשיו אל מאוכזבת אבל גם לא נוטשת
אבל איפה כולם?!!

ortal_sh

New member
אווווווווווווווו שלום לך ניקולי

איזה שאלות מעניינות יש לך , תמשיכי ככה , יש לך את זה !!! מה שלומך ? מה שלום יהודה והילדים ? אור-טל

ניקולי

New member
אהלן מתוקה ילדת שוקולד..

הילדים יהודה ואני בסדר גמור תודה.. איזה קטע היום יהודה ואני היינו צריכים ללכת לגן של הילד מחופשים (לעשות הפתעה לילדים בגן) אקיצר יהודה התחפש להרי פוטר ואני שמתי סתם מסיכה.. אח"כ ההורים היו צריכים לעשות לילדים הצגה אז יהודה היה מוכר הכובעים ואנחנו ההורים היינו הקופים..בקיצור רצו מה זה קטעים..(יהודה שחקן מעולה הוא אוהב במה ואוהב משחק..) הוא היה פשוט גדולללללללללללללללל.......... היה נחמד ונהננו.. איך אצלך?? איך עוברת עלייך השבת?? את לא עם החבר שלך??

ortal_sh

New member
נחמד נחמד ......

כייף לשמוע שאתם נהנים לכם ,וכן שמתי לב שליהודה יש משהו במשחק והצגות איך שהוא עבד על ריקי (מסכנה
,איך נפלה בפח ) השבת בנתיים בסדר גמור - החבר - שוב ישן --- סתאאאאאאאאאם
הוא בבית עד לפי שעתיים הייתי איתו , נתן לא קצת לנשום אויר ונלך עליו יותר מאוחר ! אור-טל

למעלה