אור בן ברוך ממש לא

סיזט

New member
אור בן ברוך ממש לא

איזה פרוטקציה בגלל שהוא הגיס של ..............
שר ממש גרוע מזייף ברמות ממש לא זמר
הביצועים הערב ממש גרועים
השופטים עפים עליו כאילו הוא כבר לוקח בגמר
כזה שקוף פרוטקציהההההההההההההההה

אורישקי

New member
לא ברור מה הקשר לגיס של...

זה שהוא הגיס של יוסי בניון לא הופך אותו למישהו עם פרוטקציה, בכלל לא.

והשופטים כן ידעו לקטול אותו שצריך. הסולו הדחה שלו לעומת זאת היה מדהים והוא עבר בצדק.

אוריאן37

New member
לא,גידי ומירי אעבירו אותו בשל היותו חתיך...

או יותר נכון בגלל שלבת של גידי יש קראש עליו וגם כי למירי יש קראש עליו....המצחיק שהם בעצמם טענו שהוא זייף כל השיר והיה לו סולו גרוע אבל מה הוא חתיך.מזל שיש את משה בשולחן השופטים לפחות שופט אחד אובייקטיבי,לא עושה איפה ואיפה או הנחות למתמודד כזה או אחר וסיבותיו אשר יהיו.....אני פשוט ישבתי גיחחתי על השופטים ואז התעצבנית...איך הם יכלו להעביר ביצוע כזה לתוכנית הבאה בעוד שבשבוע שעבר טל טרבלסי זייפה כולה פעם אחת ואולי השיר לא התאים לה שלחו אותה לוועדה?!?!?!?לא רק שבחינה ביצוע היא הייתה הרבה יותר טבה ממנו ואם כבר לה היה מגיע שיסלחו לה והיא בכללי הרבה יותר טובה ממנו,היא בכמה רמות מעליו!!! שההפקה שם תתחיל להתעורר על עצמה,מה לקדם מתמודד רק כי יש לשופט או לבת של השופט קראש עילו?!!!? זה שיפוט חוסר מקצועי בעליל.

אורישקי

New member
הייתי אומר שמשה אובייקטיבי

אבל אחרי שהוא העביר את ספיר אחרי הביצוע שלה אז תשכחו מזה.

הם כולם התנהגו בצורה חובבנית, מה שכן הסולו הדחה היה מדהים

יונתנסקי

Well-known member
דעתי כדעת אוריאן.

לכולם יש קראש על אור, (משהו, יוסי בן עיון....), אז גם הזיופים שלו "חמודים" וזוכרים לו ביצועים קודמים.
אני חושבת שנועם היתה יותר טובה, ובקשר למראה חיצוני - בוודאי שהיא נראת נהדר....
טוב, גם השופטים הם בני אדם ונגררים לשימוש בויטמין P.***

אני מאוכזבת.
א-פרופו אור - כבר היה לפני כמה שנים "אור" אחד, שאי אפשר היה להיפטר ממנו, אם אתם זוכרים.

מזל שבועז קרואזה לא נזקק לשיפוטם, וזכה לחסינות ע"י הקבוצה הגדולה של השופטים-אורחים, אחרת יש סיכוי שגם הוא היה נפרד אתמול מהתכנית. עם כושר שיפוט מעוות כזה - לך תדע.....

*** ויטמין P = פרוטקציה.

באמת שאל תשווי.

לא רק שאור גלעדי היה קטסטרופה ברמות שאין בכלל בנבחרת הזו, אני לעולם לא אבין מה מוצאים בו מבחינת יופי.

יונתנסקי

Well-known member
לא השוויתי. זו היתה פשוט אסוציאציה בגלל השם.

ותהיתי לעצמי, שמא יש בשם "אור" משהו מאגי, שמסכסך על השופטים את דעתם. (סתאאאאאם).
מכל מקום, השיפוט אמש היה על הפנים.
יותר סימפטיות ואנטיפטיות אישיות, ופחות קריטריונים מקצועיים.
מצד שני זו לא תכנית "זמר נולד" אלא "כוכב נולד," אז אולי השופטים, שללא ספק חיות במה הם, יידעו לזהות אבק כוכבים טוב ממני.

ה"מצד שני" זה מה שבתי אומרת לי כשאני מתעצבנת על הזיופים ועל משוא הפנים.

נצטרך לחכות ולראות כמה זמן ה"יופי" שלו עוד יסחב אותו קדימה.

פנומן 72

New member
רציתי להקיא. לגמרי.

במשך 9 שנים פמפמו לנו בראש שמי שמעביר מתמודדים זה ילדות בנות 12 שבוחרות על פי המראה החיצוני, והנה גידי ("לבת שלי יש קראש") גוב ומירי ("אני נמסה") מסיקה - פשוט העבירו בחור שזייף ברמות שהיו שולחות כל מתחרה אחר הביתה גם בלי לתת לו הזדמנות נוספת. מזל שהיה שם את משה לעשות סדר.
אבל זה היה מביך ברמות מסחריות של גועל נפש צרוף.
וכן, גם ב"ועדה העליונה" יושבת לה אחת שהמקצועיות שלה היא ממנה והלאה שהתייחסה ליופיו של אור כמי שחייב לעבור הלאה.
ונועם שלא מצאתי שום רבב בשיר שלה היא זו שהלכה הביתה.
בפעם הבאה אני מסתכל את התוכנית עם שקית הקאה בצד.
על כל צרה שלא תבוא (והיא כנראה עוד תבוא).

יונתנסקי

Well-known member
מעניין אותי אם "כבוד" השופטים בכלל קורא מה

כותבים כאן האנשים.
רוב הסיכויים שלא, וחבל...

למעלה