אורק...

demontux

New member
אורק...

יש לי אבל בעיה איתו... שאני לא יודע למה אבל משהו לא מסתדר לי עם העניים שציירתי... כיאילו עיין שמאל שלו (ימין שלנו) לא נכונה אנטומית... ואני לא ממש יודע איך לשנות אותה אם בכלל צריך.. כדי שזה יראה יותר מדוייק.. בכל מקרה אשמח לטיפים והצעות לשיפור הציור

אסף 212

New member
מאוד יפה ../images/Emo13.gif

בקשר לעין אני רואה שיש לך בעין שמאל בתמונה יותר קמטים מאשר בימנית. ככה שצריך להוסיף קמטים מתחת לעין ימין בתמונה. בנוסף מאחר וזה אורק אתה יכול להתפרע איתו בכל הנוגע ללכלוך וקמטים. לשים עגילים באף ובאוזניים. אפשר לקחת רפרנס מוורקרפט ועוד מקומות ,זה מה שאני עושה לפעמים. והייתי עושה את הרקע באותה מברשת שיראה קשור לעבודה כי הרקע נראה מנותק. אבל בסך הכל עבודה יפה ומושקעת

raspberry juice

New member
הערות

מאד יפה, בתור התחלה אבל בשניה אחת זה יכול להשתפר פי אלף, לדעתי: קודם כל, תנסה טיפה להזיז את האישון (מימין שלנו) קצת שמאלה...ולשניהם לתת קצת יותר הצללה בחלק העליון בתוך הפה תוסיף הצללות (אל תפחד, חזקות) כך שיראו עומק "לתוך הפה" השיניים "מתעגלות" כך שהחלק הקדמי מקבל הכי הרבה אור אתה בהחלט יכול להצליל את הצדדיות.... כמו כן מעט בלור בלחי השמאלית יכול לעזור מצטערת שיש כ"כ הרבה הערות(קטנות וקטנוניות), אבל אחרי זה לדעתי באמת ציור מושלם:)

demontux

New member
תודה על הערות! מה דעתכם על התיקון?

השתדלתי לשים לב לכל מה שאמרתם =] מלבד הרקע שכרגע הוא זמני, אחר"כ אכין רקע ב"רוח" הדברים :) בכל אופן מה דעתכם על התיקון ועל הציור עכשיו ? אני חושב שאת בעיית העיין פתרתי אבל מה דעתכם על התוספות והשיפורים והציור בכלל? =X

Yaronimus

New member
קצת יותר

טוב, אבל אני מציע לך לחפש בגוגל תמונות של עיניים ולראות שברוב המקרים יש הצללה מהעפעפיים (למעלה ולמטה) על העין עצמה. הבעייה עם הפוטושופ היא שהרבה פעמים המשטחים יוצאים חלקלקים, כאילו הם מפלסטיק או וויניל. אני מציע לך לחשוב על כתמי עור, נמשים, זיפים וכיוב'...

מיכאל ג

New member
הציור יפה אבל נראה אנושי מדי

זה לא נראה כמו "אורק", לפחות לא כמו שלרוב הם מתוארים או מצוירים. הפרשנות שלך קבילה כמובן, אבל לי זה מזכיר אדם בגיל ארבעים ומשהו עם צבע ירוק ואוזניים מחודדות, לא יצור לא אנושי.

למעלה