אורק אורק אורק!!!

אורק אורק אורק!!!

חברים יקרים, גיליון חמישי, מופלא ומיוחד לחנוכה של האורק יצא לדרכו! איפה אתם? למה לא רואים אתכם??? מחכים רק לכם, ביצה וצוות האורק. אתר האורק

סנדרין

New member
*קוראת* ../images/Emo142.gif../images/Emo182.gif

אווו, גליון שווה ביותר
. *רצה לקרוא* אגב, מתישהו הפסיקו להגיע אלי מסרים ממך
. יכול להיות שהאחרון ששלחתי לא הגיע?

backdoorslam

New member
ללא ספק

האורק הוא ללא ספק העתון המוביל בארץ למשחקי תפקידים. שיתגדל וישתבח.

וואו, איזה מחמאות רצות פה...

המון המון המון תודה!! אתה בהחלט מוזמן לעזור לנו להגדיל ולשבח את המגזין בעצמך, או בעזרת חבריך, כפי שכולם כבר יודעים. ביצה וצוות האורק עם סומק בלחיים.

ננסק

New member
קפיצה למסקנות

אני לא אוהב שימוש בביטוים "ללא ספק", במיוחד לאחר חמישה גליונות בלבד, במיוחד הגיליון האחרון בעייתי למדי (שליש מהכתבות כלל אינן אודות משחקי תפקידים, וכשליש נוסף, למרות שיש בו עניין, איננו בעל שימושיות גבוהה). אני לא אטען שדימונס או גרגויל עדיפים, רק מציע שלא להלל ולשבח באופן מתחייב כל כך שלא לצורך.

backdoorslam

New member
מסקנתי היתה דרך ביטוי לעידוד

מה גם שאני מאמין שעיתון על משחקי תפקידים לא אמור לעסוק בהם דווקא במישרין. ידוע ששחקני תפקידים זקוקים לסקרנות טבעית כדי להעשיר את עולמם. הייתי אף רוצה לראות את האורק מתרחב לתחומים כמו אומנות, פילוסופיה ואנתרופולוגיה. זה, אגב, מה שכל-כך מגניב אצלכם ב"תעשייה" - פרק ה"אוף פליי" הוא מקורי, רענן ורלוונטי מאוד! (אתה רואה, גם אותכם אני משבח באופן מתחייב כל כך).

ננסק

New member
../images/Emo13.gif

זה העיקרון, זה העיקרון. אני לא אוהב קביעות חדות כל כך.

כמה דברים

דבר ראשון, גיליון האורק הנוכחי מוגדר כ"גיליון מיוחד לחנוכה". הווה אומר, כל (לפחות רוב) הכתבות בו הם חנוכה-אוריינטד. בגיליון הנוכחי יש לנו 3 סקירות מוצרים מ"ת (שיטת פנדראגון, אטלנטיס והנמוכים והאמיצים שמנסה לעלות בהקדם האפשרי), 2 כתבות דת - אחת מהצד של הכוהן, אחת מהצד של האלים (בהן ניתן למצוא כמה מקצועות חדשים ונחמדים למי שבא לו לשחק יהודי, וכמה אופציות נחמדות מאוד לשה"מ לגבי עלילת מלחמת-דת), כתבה על אלמנט האש ושילובו האפשרי במערכה, וכתבת-המשך של גדעון אורבך על בניית עולם והסכנות הטמונות שם. לדעתי זו כמות מכובדת, ושאר הכתבות הינן "ויני'ס", שלעולם לא קשור למשחקי-התפקידים באופן ישיר, סקירת המשחק/ספר הקבועה שלנו וחידון המפלצות. לי זה נראה כמו יחס סביר מאוד, אלא אם כן כדאי, לדעתך, להוריד את סקירת המשחק/ספר/משחק לוח ואת חידון המפלצות כדי להגדיל את היחס... ביצה בקיצוצים??

ננסק

New member
קפיצה למסקנות 2

אהלן. מטרתי היתה רק להגיד "מציע שלא להלל ולשבח באופן מתחייב כל כך שלא לצורך", ולא להתחיל דיון על רמת האיכות האוביקטיבית שבגיליון האורק האחרון. אם להגיד לך את האמת הפשוטה, אף אחד משלושת העיתונים איננו מספק במיוחד לדעתי, כבר כמה חודשים, כשמסתכלים עליו ברמת הגיליון.

למעלה