אורקה
לכבוד יום ההולדת שלי שיחול עוד כ-10 דק', ישבתי עם אמא שלי על הבר של אורקה. יש לי בעיה בד"כ לקחת את אמא שלי למקומות כאלה כי היא בשלנית כ"כ מעולה- הרבה מהדברים שאנחנו אוכלים בחוץ, היא יכולה ומכינה בבית, אבל הפעם ערן שטרוימן הצליח להפתיע גם אותה. דבר ראשון כשישבנו אמרתי לברמן שאני חוגגת יומולדת וקיבלתי מייל שמזמין אותי להנות מ-2 קוקטליים על בסיס שמפנייה. אמא הזמינה שמפנייה עם פסטיס שהיה מאוד טעים לה, ואני הזמנתי שמפנייה עם סטולי קריסטל שהייתה לי מאוד טעימה. ולאוכל- הזמנו 3 מנות- קרפ פירות ים, מתפריט הבר; רביולי חלמון עם שרימפס מספיישל שיש להם; וקלמרי על הגריל על קרם כרובית מהמנות הראשונות הרגילות שלהם. בזמן שחיכינו למנות, הברמן הביא לנו
סלט חסות ואמר שזה פיצוי על כך שהמנות שלנו מתעכבות. כנראה שהחברה הייתה נעימה מספיק כדי לא לשים לב לעיכוב.. הסלט היה טעים מאוד. ראשונות הגיעו הרביולי והקלמרי.
המנה של הקלמרי הייתה נורא יפה- הגיעה בכוס מרטיני, כמעט והיה חבל לאכול אותה, רק ש- ביס אחד ואמא ואני התמוגגנו. זה היה פשוט מעולה!!!! כבר המון זמן שלא אכלתי מנה טובה כ"כ!!! אם היינו בבית, היינו מלקקות את הכוס כאילו אין מחר.
אחרי שסיימנו את הקלמרי התפננו לרביולי. הרביולי גם היה מצויין, אבל אחרי הקלמרי המנה הרגישה קצת חיוורת- למרות שהיא הייתה מצויינת בפני עצמה.
אחרי כמה זמן הגיע קרפ פירות הים. אמא כבר הייתה די מלאה (הפוקאצ'ה שהם נותנים פשוט מעולה) ופחות אהבה את המנה, לי היא הייתה גם טעימה, אבל שתינו הסכמנו שכדאי לשים גבינה קצת פחות שתלטנית במנה. לסיכום- חברה מצויינת, שירות מעולה, ואוכל מהטובים שאכלתי אי פעם (!!) חשבון- 140 (לא כולל הקוקטיילים שהיו מתנה והסלט שהיה פיצוי)
לכבוד יום ההולדת שלי שיחול עוד כ-10 דק', ישבתי עם אמא שלי על הבר של אורקה. יש לי בעיה בד"כ לקחת את אמא שלי למקומות כאלה כי היא בשלנית כ"כ מעולה- הרבה מהדברים שאנחנו אוכלים בחוץ, היא יכולה ומכינה בבית, אבל הפעם ערן שטרוימן הצליח להפתיע גם אותה. דבר ראשון כשישבנו אמרתי לברמן שאני חוגגת יומולדת וקיבלתי מייל שמזמין אותי להנות מ-2 קוקטליים על בסיס שמפנייה. אמא הזמינה שמפנייה עם פסטיס שהיה מאוד טעים לה, ואני הזמנתי שמפנייה עם סטולי קריסטל שהייתה לי מאוד טעימה. ולאוכל- הזמנו 3 מנות- קרפ פירות ים, מתפריט הבר; רביולי חלמון עם שרימפס מספיישל שיש להם; וקלמרי על הגריל על קרם כרובית מהמנות הראשונות הרגילות שלהם. בזמן שחיכינו למנות, הברמן הביא לנו