אורקה
אכלתי אתמול ארוחה נהדרת באורקה- קבעתי עם חברה לארוחה באורקה, כדי להנות מפסטיבל האויסטרים שלהם. חיכיתי לה על הבר (שם גם התכוונו לאכול). זהיתי את הברמן שתור המלצר ששירת אותי בעבר והיה פשוט המלצר הטוב ביותר שאי פעם היה לי (כאן התיאורים של הפעם הראשונה וכאן של הפעם השנייה). גם אתמול הוא לא איכזב!! בזמן שחיכיתי לה שתיתי את אחד הקוקטיילים המיוחדים שהיו לכבוד הפסטיבל- קריסטל שמפיין- סטולי קריסטל עם שמפנייה- משקה טעים (לאוהבי הוודקה) שעולה מהר לראש
ולאוכל- התחלנו באויסטר לכל אחת- לה-
אויסטר עם שבבי פטריות כמהין- היה לה טעים לי-
אויסטר עם ג'לי מנטה וביצי סלמון- שילוב טעמים מאוד מעניין וטעים. ומשם המשכנו לשילוב של מנות ראשונות ומנות מיוחדות לבר-
רביולי חלמון- מן הסתם- כרגיל היה מעולה.
ספייריבס- המנה הייתה קצת יבשה\ אבל טעימה.
ברוסקטה עם דג מעושן וגבינת מסקרפונה- מנה שהוזמנה בהמלצת רועי-חמודי - מנה מצויינת - הטעם העדין של הגבינה משתלב נהדר עם הטעם המעושן של הדג - לפעמים הוספתי קצת מלח ים שבכלל העלה את הביס לרמה אחרת לגמרי.
קרפ פירות ים - קלמארי וקוקי סאן ז'ק מצויינים ברוטב מעולה- מה יכול להיות יותר טוב מזה? לסיום רועי-חמודי צ'יפר אותנו בשוט של שוקולד עם אספרסו ואמארטו שהיה טעים סה"כ 280 ש"ח, לא כולל טיפ נדיב על שירות מעולה
אכלתי אתמול ארוחה נהדרת באורקה- קבעתי עם חברה לארוחה באורקה, כדי להנות מפסטיבל האויסטרים שלהם. חיכיתי לה על הבר (שם גם התכוונו לאכול). זהיתי את הברמן שתור המלצר ששירת אותי בעבר והיה פשוט המלצר הטוב ביותר שאי פעם היה לי (כאן התיאורים של הפעם הראשונה וכאן של הפעם השנייה). גם אתמול הוא לא איכזב!! בזמן שחיכיתי לה שתיתי את אחד הקוקטיילים המיוחדים שהיו לכבוד הפסטיבל- קריסטל שמפיין- סטולי קריסטל עם שמפנייה- משקה טעים (לאוהבי הוודקה) שעולה מהר לראש