אורקה-עסקית

zoi האחת

New member
אורקה-עסקית

אז החלטנו סופסופ לדגום את אורקה לעסקית ביום שישי בצהריים המסעדה מאוד נעימה מבחינת האווירה, מרחק נורמאלי (סופסופ) בין השולחנות לא מרגישים שהשכן יושב בבית שחי.. הופתענו לגלות שתפריט העסקית לא מעודכן ב"rest" עדכנו את המלצר אשר התנצל ומייד עדכן את אחראית המשמרת והבטיחו לטפל. לראשונות לקחנו את רביולי החלמון והסרטנים שהיה אלוהי ועוד מנה מיוחדת של ברוסקטה עם מעין מיונז ופרוסות אנטרקוט, משהו מעולה לצערי בשלב הזה הרגשתי מאוד מאוד לא טוב (תופעת לוואי של יצירת חיים חדשים) ובקשנו לארוז את העיקריות וללכת. אחראית המשמרת נגשה ואמרה שלא נרגיש לא נעים ואפשר לוותר על המנות העיקריות ולשלם על הראשונות בלד, כמובן ששמחנו. לסיכום, המנות הראשונות היו מעולות והשאירו טעם של עוד והשרות? מזמן לא קבלתי שרות כה קשוב ומתחשב. אנחנו לאורקה נחזור בטוח (ברגע שארגיש כי יש סיכוי שאשרוד ארוחה שלמה בלי הפתעות).

מיכלי66

New member
באמת שירות יוצא דופן

גם אני נתקלתי לשמחתי כמה פעמים בשירות קשוב כזה. כן ירבו המקומות הללו.

נקרא נהדר. מזל טוב המשך קל ועגול

החתולית

New member
גם אנחנו עסקנו באורקה בשישי

ואפילו פגשנו בה בן דוד ירושלמי שלי. השרות היה מצויין ומדוייק (בדיוק במקום שבין תשומת לב ועירנות לדביקות מעיקה), האוירה שקטה ונעימה (אף לא צלצול אחד של סלולארי משך כל הארוחה), יכולתי לשוחח עם בן זוגי בלי להרים קול, ואפילו להחזיק ידיים ברוגע :) ראשונות: קלמרי בגריל על תפוחי אדמה - נפלא רביולי חלמון וסרטנים - אכן אלוהי (וטוב שהיה לחם ליד) עיקריות: קבאב ברוטב יוגורט ונענע עם תפוחי אדמה - מצויין פירות ים עם קרם תפוחי אדמה (שמישהו יסביר לי מה רע בפירה ?) - נהדר. אני שתיתי שמפניה גרנדין והוא מרגריטה לימונענע. לצערי האלכוהול באמצע יום חם מאד, לא הטיב עמי ולא דגמנו את המנות האחרונות. לסיום שתינו אספרסו וקפה הפוך והחשבון הגיע ל- 271 ש"ח (בעיקר בגלל הקוקטיילים היקרים). בפעם הבאה (ותהיה פעם באה), ננסה מנות אחרות.

למעלה