כאמור, אחרי התלבטות בחרנו באורקה
האוירה - נעימה מאד, רומנטית, מאפשרת להתנתק לגמריי ממה שקורה בחוץ. לנו הזכירה את ניו יורק האהובה. כייף. לראשונות טעמתי אני את הריזוטו פיטריות שהיה ממש חוויה - עשוי במידה והטעם של הפיטריות...יאמי. אותו שכנעתי לנסות את הרביולי חלמון, שסביר להניח שלא היה הבחירה הטבעית שלו (העובדה שהרביולי לחי עגל אזל אתמול - עזר לי בשכנוע) - הוא אהב מאד מאד את שילוב הטעמים של הגבינה, הסרטנים והחלמון, ואפילו אני שלרוב נמנעת מסרטנים ודומיהם העזתי לטעום וברכתי את הפורום על הבחירה. לעיקריות הזמנתי אני דניס שלם ברוטב חמאת קארי עם קרם תפ"א - בשלב זה כבר לא הייתי רעבה במיוחד, אבל הדג היה עשוי במידה, פריך, והקארי לא השתלט על המנה כפי שחששתי. מהפירה פחות התלהבתי. במחשבה לאחור הייתי צריכה לבחור ראשונה נוספת - האופציות בראשונות היו הרבה יותר מפתות, גם מבחינת מחיר ובטח ובטח התאימו יותר למידת הרעב שלי. השארתי חצי. הוא בחר נכונה בשנית, עם נתח קצבים ברוטב ציידים עם ניוקי פטריות כמהין - הניוקי - אגדה! ואפילו הנתח שהוזהרנו ע"י המלצרית שעשוי להיות קצת קשה, היה עשוי כהלכה (מדיום רייר) טעים, ומלא ניחוח של פורט. לקינוח (לי עוד היה טיפונת מקום, העיקרית הרי נשארה ברובה) - מלבי ריחני וקרמי. חטא מושלם לאוהבי הז'אנר! יחד עם 2 קוקטיילים, כוסית יין קינוח וקפה הפוך - 475 ש"ח, לפני טיפ. השירות - מקצועני (פרט לקצת בלבול בנושא האלכוהול), מפנק מאד וקשוב. ללא ספק אחת המסעדות הטובות שביקרנו לאחרונה, ועוד נחזור - בטוח. תענוג!