it's good to see you here again!!!
מה המצב? יש סיבה שבפעמים המעטות שאתה מגיח לכאן אתה לא מספק את סקרנותנו, ומרחיב קצת על עזיבתך הפתאומית דאז, ומעשיך בניכר??? מספר חוויות...?

יהיה נחמד לשמוע סוף סוף מה הרחיק אותך מבירת הכלום התרבותי העולמית לטובת עקרון התוססת במדינת התפו"א (או שזו בעצם לא זאת...

)... תודה על היחצנות הטרנס-אטלנטית ללהקתי לשעבר עליה השלום, השם ינקום דמה!!! תיצרר נשמתה בצרור הרילבוק!!!

אבל עליך לזכור כי לפני זה אך כחצי שנה גם עבדך הנאמן חזר מארה"ב... ותאמין לי, אחרי בירור מעמיק של הסוגיה על כל היבטיה, הוברר, כי לא זו בלבד שלא נרוויח הון כדבריך, אלא שאף לא נוכל לדאוג לעצמנו לקיום מינימלי. ברמת השטח אכן הייתה הענות רבה למוסיקה... בבתי ספר למוסיקה באל איי הייתה לחומר הצלחה יפה, אנשים רצו לרכוש דיסקים, אמנים קיבלו פרזנטציות שלנו שזכו לביקורות מגניבות, אפילו הושמענו ברדיו קצת כי איזה מגיש אחד התלהב מהחומר... אבל - ברמת מקבלי ההחלטות ההישגים השיווקיים הסתכמו ב0. מפיקים, אמרגנים, פסטיבלים וכו' לא כיבדו אותנו בתשובה. תודה על התמיכה הנאמנה בכל מקרה!!! יש בזה מן הנחמה לדעת שיש מישהו שנהנה מפרי עמלינו ושומר על הגחלת

ובקשר לקפה, נראה לי שנמתין לשובך ארצה, כי אני באוקטובר מתחיל ללמוד הרבה, וכל השנה, כך שאני לא נוסע לשום מקום לפחות 4-5 שנים...