אורנה בנאי ב"אחות הקטנה"

דנה1982

New member
אורנה בנאי ב"אחות הקטנה"

היא תתארח בתוכנית עם דן מנו ביום שישי... היא לא הייתה זו שיצאה נגד האח הגדול? זו שציטטו באולפן שישי מזלזלת בתוכנית? הייתי יכולה עוד לקבל את הביקורת שלה ולכבד אותה אם היא הייתה עקבית. אבל רק בגלל שהאח הגדול שימש מקפצת רייטינג כששידרו פרק של אמאלה באמצע, היא פתאום קופצת לקדם גם את התוכנית ה"רדודה" בעיניה? רק לי זה נראה הזוי?

droriko

New member
מי זאת בכלל אורנה בנאי? היא כלום!

ב"רק בישראל" היא גילמה איזו פרחה שהיא לא יותר מצחיקה או מורכבת מעינב בובליל . ב"ארץ נהדרת" היא היתה ממש שולית, עובדה שכשמדברים בין חברים על דמויות מהתכנית אף אחד לא מזכיר דמות שבנאי גילמה (מישהו פה בכלל זוכר אחת כזאת?) ו"אמאלה" נראית כמו שאר 20 סדרות הדרמה הישראליות - נוסחתית,צפוייה,נמרחת ומאד מאד משעממת.

דנה1982

New member
דווקא בארץ נהדרת היא הייתה תותחית

היא עושה מצוין את ג'ודי ניר מוזס שלום וגם את צופית גרנט. לא ברמה של עלמה זק אבל אחלה בדרנית. פשוט מעצבן שאנשים יוצאים נגד התוכנית בריש גלי ואז רצים לעזור לקשת לקדם אותה. אני לא מבינה את זה. בשבוע שעבר התארח באחות הקטנה מישהו שבכלל לא רואה האח הגדול (מי זה היה, אני מודה שאני לא זוכרת). פשוט מגוחך.

jaycom

New member
מכירה את המילה "רייטינג"?

אז אנשים כמו אורנה בנאי ימכרו את הכבוד והדעה שלהם בשביל זה..

חיימלס

New member
היי דנה ../images/Emo13.gif

נראה לי שפשוט כל האורחים הם טאלנטים של קשת... (אני לא עוקבת אחרי האחות הקטנה אז רק מהשמות שבמשך הזמן הצלחתי לקלוט כאן, יכול להיות שפספסתי כמה ואני טועה).

2004אמנון

New member
לכל אחד יש "אידיאולוגיה" עד שזה מגיע לכיס

הפרטי שלו. אנשים צבועים שמנסים לחנך אותנו ל"ערכים"

amit avital

New member
אונה בנאי חוצפנית!!!

לא זוכרת מאיפה היא באה? והדמות שהיא גילמה הייתה מזה על רמה אה? חוצפנית..

ע ל ו מ ה

New member
אני מבינה נכון, שהיא עוד לא אמרה כלום?

כלומר... את מעבירה ביקורת על מה שאת מניחה שהיא מתכוונת להגיד?

לא

היה לה לפני בערך חודשיים ראיון משותף עם אילנה דיין, ובאיזשהו שלב שתיהן ביקרו את האח הגדול שזאת תכנית רדודה שגונבת להן את כל הצופים (או במילים יותר יפות : מעלה את רף הריגוש של הצופה למימדים לא הגיוניים) ואז באמצע תכנית האח הגדול היתה הפסקה בשידור בשביל לשדר את הפרק של התכנית שלה, "אמאלה", ועכשיו היא גם מתארחת באחות הקטנה וכל זה אחרי שהיא לכלכה על התכנית ואמרה שהיא לא מבינה למה אנשים פשוטים מהרחוב שלא למדו בחיים שלהם משחק/שירה, מצליחים להגיע לכזאת הערצה בזמן שאמנים אמיתיים שלמדו כל החיים שלהם לא מקבלים עשירית מיזה

למעלה