אורנג מתעקשים.

אורנג מתעקשים.

יש להם מזל שאין לי כח להפגין שרירים. בכל אופן אישרו לי היום שאם אני מחליף מכשיר בלי החברה וכך אני נשאר בדור 2 ולא מתחייב שוב ובלי התחייבות על אינטרנט אני יקבל ביטוח כמו היום. אני מתחיל לחשוב על זה ברצינות. השאלה לאיזה מכשיר לשדרג. 310, 6500S 6120,‏ 6500 רגיל... E51 ולא אלאה אותכם... יש עוד מספר מכשירים שמתמודדים על התואר.

אליהו88

New member
צודקת החפוצית

השאלה הבסיסית היא איזה סגנון מכשיר אתה רוצה ולמה בעצם שזה ישמש אותך?

תכלס

אני לא משתגע על המושג סימביאן אם כי אין לי נסיון איתו ואולי אני יהיה מרוצה, בינתיים יש לאחי את הE65 וממש לא היה לי כח לכל התפריטים שלו, מה שכן אם זה שווה ויש לזה יתרונות משמעותיים אז אני יכול להאמין שאני יסתדר. השאלות הן א. האם הE51 שונה ב. האם שווה לי להשתדרג לסימביאן ז``א כדאי ללמוד אותו ו... ג. אם לא אז איזה מכשיר מהדור שני שלישי הרגיל מומלץ עם דגש עיקרי על גודל עובי מחיר ונוחות שימוש

אליהו88

New member
מה דעתך על סוני אריקסון?

אגב, אם אתה אחרי 6131 אז תמשיך באותה מתכונת ה- 6267 דומה מאוד

ממש ממש לא

אני שונא את המתכונת של ה6131 זו אחת הסיבות העיקריות שאני רוצה להחליף אותו. אין כמו מכשיר נורמלי קטן ודק. (לכן נדלקתי על ה5310). בקשר לסוניקסון אני לא מכיר את המכשירים שלהם. אם אתה ממליץ אולי נחשוב על התנסות

אליהו88

New member
אישית אני מאוד אוהב את הסוני- כידוע

מממ קשה ממש להחליט לך על מכשיר... אני עדיין לא יודע בדיוק מה להמליץ לך... אחשוב על זה היום בע``ה

למעלה