אורנג` מאכזבים...

אורנג` מאכזבים...

ניגש ישר לבעיה בלי תאורים מיותרים...ובכן כידוע כמעט לכל לקוח אורנג` יש בעיה רצינית במערכת של חישוב החשבונית שהיא לא מזהה את החבילות שנרכשו ביום/ימים הראשונים למשל: אם יש למישהו חבילת טלויזיה שזה כולל 3 גי`גה המערכת של החשבון לא מזהה שיש לו חבילה כזו בימים הראשונים של כל חודש והוא מחויב תשלום מלא על מה שגלש כאילו אין לו חבילה , אבל מה שנכון שברוב המקרים עם סגירת החשבונית המערכת מזהה שיש חבילה ומזכה אותך על הסכום שחויבת במצב חשבון עדכני, בקיצור ניגש לענין: גם אני בימים הראשונים ראיתי שהמערכת לא זיהתה את החבילת גלישה אבל לא התרגשתי כי ידעתי שזה יתעדכן וגם אם לא אורנג` יראו שזה טעות והנה בסוף החודש אני עוקב לשמוע כמה מ``ב נשאר לי לגלוש וזה עומד על 156 מ``ב ושמחתי שגמרתי את החודש בלי לחרוג מהחבילה בטעות, אבל ההפתעה חיכתה לי בחשבונית כשאני רואה שאומנם החבילה התעדכנה וזוכתי על הסכום של המצב חשבון עדכני אבל יחד עם זה התעדכן גם ה200 מ``ב שגלשתי בתחילת החודש שעד עכשיו הם לא התעדכנו ולא ירדו מהחבילה כי המערכת לא זיהתה אותם, בקיצור חויבתי על מאה ש``ח גלישה סלולרית בגלל התקלת מערכת של אורנג` שזיהתה את הגלישה רק אחרי חודש שכבר ניסגרה החשבונית,התקשרתי לאורנג` והם נחושים שאני מבלבל תשכל ואין שום תקלה...מה עושים? יש למישהו פיתרון? או יש מישהו שנתקל במשהו כזה איתם?

אליהו88

New member
הפיתרון היחיד הוא

להתחיל לעקוב אחרי כל החיובים המוזרים. אם אתה רואה שקנית חבילה והיא עדיין לא התעדכנה פשוט תשב להם עד שזה יתעדכן.....

תתקשר שוב

תבקש בכיר. הנציגה לא תרצה בהתחלה לתת לך אבל תתעקש, מקסימום תסביר לה את העניין, אם היא תעזור אתה מסודר, אם לא תבקש בכיר תגיד לו את המצב. רוב המקרים שהוא יעזור יותר. אבל תתעקש על זיכוי בחשבונית.

התקשרתי דיברתי עם נציגה אחרת

הנציגה הראשונה סתם היתה פסיכית ומתנשאת לא מנסה להקשיב אפילו מה אני אומר , אני מקווה שזה יעזור..בע``ה

למעלה