אורן תורג'מן http://www.eonline.co.il/facts.asp?id=1555
ב בר2י New member 14/7/05 #4 כדי להקפיץ צריך לפחות 10 תווים בתוכן או אייקון.... וההודעה בעמוד הראשון אז לא צריך להקפיץ.. וברגע זה עזרתי לך להקפיץ אז תודה לי..חח
כדי להקפיץ צריך לפחות 10 תווים בתוכן או אייקון.... וההודעה בעמוד הראשון אז לא צריך להקפיץ.. וברגע זה עזרתי לך להקפיץ אז תודה לי..חח
ל ללוש המאמוש New member 14/7/05 #6 ../images/Emo58.gif טוב, אז אתה מפסיק לצפות בתוכנית...חבל....(אם לא הבנת אורן וקרן עפו)
1 1בחור מהמרכז New member 14/7/05 #7 מי עף...ומי יעוף.... לפי תחושות בטן שלי הזוג מאשדוד עפו בתוכנית שעברה......והשבוע יעופו מייקל ואוסנת....
מי עף...ומי יעוף.... לפי תחושות בטן שלי הזוג מאשדוד עפו בתוכנית שעברה......והשבוע יעופו מייקל ואוסנת....
ק קושקושית המקשקשת1 New member 14/7/05 #13 בדיוק!!!!11 אם קרן ואורן עפים לא שווה התוכנית! אני גם לא מתכוונת לראות אותה.. רק להיות בתקווה שהם הזוג שהקהל יחזיר
בדיוק!!!!11 אם קרן ואורן עפים לא שווה התוכנית! אני גם לא מתכוונת לראות אותה.. רק להיות בתקווה שהם הזוג שהקהל יחזיר
L liorinka New member 16/7/05 #15 באמת הוורסס.. היה פעם עם חן שילוני המגעילה הזאת.. מזל שעזב אותה ועכשיו הוא עם קרן.. אבל עדיין בקשר לתחרות אין להם מספיק מוטיבציה.. סורי דארלינג!
באמת הוורסס.. היה פעם עם חן שילוני המגעילה הזאת.. מזל שעזב אותה ועכשיו הוא עם קרן.. אבל עדיין בקשר לתחרות אין להם מספיק מוטיבציה.. סורי דארלינג!