אורן היקר

lorats

New member
אורן היקר

ככה אמור להיראות טרול עם הרבה שיערות צבועניות יפות כאלה

De-Panther

New member
עם קרובות כאלה אל תתפלאו שככה יצאתי

וזה נורא מצחיק מה שעשית אני פשוט נקרעתי מצחוק

lorats

New member
סליחה?????????

חוצפן, בינתיים אין שום הוכחות מדעיות שמראים שאנחנו קרובי משפחה, איך זה יכול להיות??? אני יפה, חכמה, מוכשרת, ואתה...? סתם איזה מסומם שחושב שהוא פנתר מיאו חתולה

De-Panther

New member
לא סולח../images/Emo46.gif כדאי שתסתכלי במראה כי...

בפעם האחרונה שראיתי אותך לא שמתי לב כמה יפה חכמה ומוכשרת את
אני לא סתם איזה מסומם!!
ואני באמת פנתר!! את בכלל קוראת לעצמך בשמות מוזרים ומתביישת בשם האמיתי שלך

lorats

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif|גולגולת

תרגע ומהר, כנראה לא ראית אותי (או שראית את עפר במקומי, אנחנו מאוד דומים כמו שאתה יודע) וחוץ מזה אני לא קוראת לעצמי בשום שמות מוזרים!! כולם לדעת השם שלי זה יעלה!!!! מי אמר שאני מתבישת בשם האמיתי שלי, לכולם אני אומרת אותו ואף אחד לא קורא לי לורה או משהו כזה, בניגוד אליך שיש לך שם מאפן כמו אורן...ועוד קורא לעצמך בשם יותר גרוע כמו פנתר, וזה בכלל היה השם של אסי שקרא לעצמו זוטר הפנתר וגנבת לו אותו!!!!!!!!!!!!!

De-Panther

New member
../images/Emo46.gif לא גנבתי לאסי את השם ולא נעליים

הוא קרא לעצמו זוטר הפנתר ואני קראתי לעצמי די פנתר יש הבדל עצום רק ששנינו פנתרים!!
טוב הוא פחות אבל זה לא קשור... זה שלעופר יש שיער ארוך ארוך לא אומר שהוא דומה לך אל תעליבי אותו
אורן זה לא שם מעפן להפך יש אנשים שקוראים לי אורן הפנתר ואת לקחת לעצמך כינוי מוזר כמו לורה יאללה יאללה תיהי בשקט

resputin

New member
רואים שהם קרובי משפחה..

כנראה הדימנזיה עוברת שם בגנים.. o_O..

nutmeg

New member
אל תתנו לנו להפריע לכם

לריב בפרהסיה ולדבר על דברים שאף אחד לא מבין...

De-Panther

New member
../images/Emo9.gifאוקיי../images/Emo3.gif ומה לא היה ברור?? היא..

החליטה שצריך להוסיף לטרול במשחק שלי שיער מוזר אני לא מסכים לזה היא סתם נהנת לדבר שטויות אז היא התחילה לדבר גם על אח שלי ועל אח שלה הכינוי המלא של אח שלי הוא ZOTER THE PANTHER לאח שלה יש שיער ארוך

leeloo

New member
ואח שלי, ילד בן 13, לא רב על שטויות

כאלה.. ובטח ובטח שלא יוצר כאלה פרובוקציות פומביות..

De-Panther

New member
היא רצתה להראות לי איך לדעתה אמור..

להראות הטרול
אחרי זה היא סתם המשיכה עם זה הכל בצחוק

למעלה