אורן! אורן את פה?

אורן! אורן את פה?

אורן צריכה להגיע הנה... אורן תני תגובה של משהו עליך! כמה שנים את רוכבת... איפה?(איתי!) מי הסוס האהוב עליך? וכו´!

קאיה המלכה

שלום שמי אורן אני רוכבת באורוות עין- המפרץ עם דורון המשוגעת. אני רוכבת 7-8 שנים, אני קופצת(מתחרה), רוכבת דרס´ז. הסוסה האהובה על זאת קאיה והיא מלכה

חחח אורן התאהבה!

מה עם קליירי אורן? אתם חייבים לראות את אורן רוכבת על קאיה דרסז´! זה פשוט מקסים! אורן תרכבי עליה מחר ואני אצלם אותך וישים את התמונות פה!... מעיין בשבילך! הנה תמונה של אורן עם קלייר

speedy123

New member
כן כןכ כןכןכןכןכןכןןכן

תמונות של קאיה היפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אורן איזה כיף לך שאת רוכבת עליה.!!!!!!!!!!!!!!!!!

פרסה

New member
בעעעאע

אורן דותן דורון זה הכל שמות של בנים והן מאותה חווה זה אומר משהוא?
אגב היום ה danser עשה לנו הרמות ואני לא ראיתי כולם אומרים לי תעלה עליו נראה אותך. עליתי פתאום אני רואה הוא משחק לי והרים נר. עכשיו אני מפחד כי הסוס הזה התהפך כבר פעמים אחורה (לא אם רוכבים) אקיצר חצי שעה ישבתי עליו עד שהוצאתי אותו מהחווה ואז אמרתי למאיר שהוא עושה באלגן מאיר עלה עליו (אנחנו לא עובדים אם חזיות) והאוכף מרוב הרמות כבר ברח אחורה ואז ראינו שיש לו פצע בגב... הורדנו תאוכף וראינו שאחד הילדים שם עליו את השמיכה אם כפל... ואנחנו מתפלאים למה הוא מרים... ואני סכבתי את האוכף ביד מלמעלה של החווה (חווה ענקית 40 דונם) עד למטה למחסן בעעעעע.

גידי! שתוק!

דותן לא רוכבת איתנו... אורן מבטאים בתור-oran ולא כמוoren ויש עוד כמה בנות שאני מכירה שקוראים להן דורון!

למעלה