אורלי
L Lettuce Girl New member 11/1/04 #6 לא אמרנו שזה כן הוא?../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif *מבולבלת* לא אמרנו שזה הוא כשהוא היה צעיר?
לא אמרנו שזה כן הוא?../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif *מבולבלת* לא אמרנו שזה הוא כשהוא היה צעיר?
ז זוארץ שולט New member 11/1/04 #7 לאאאאא../images/Emo42.gif זה איזה דוגמן או משהו (עאלק לי דוגמן. גועל נפש כזה *-{).........שהדביקו עליו את הפרצוף של אורלנדו ... ואם תסתכלי טוב טוב... הפרצוף לא מודבק טוב ... הוא קצת עקום
לאאאאא../images/Emo42.gif זה איזה דוגמן או משהו (עאלק לי דוגמן. גועל נפש כזה *-{).........שהדביקו עליו את הפרצוף של אורלנדו ... ואם תסתכלי טוב טוב... הפרצוף לא מודבק טוב ... הוא קצת עקום
ז זוארץ שולט New member 11/1/04 #8 סליח סליחה טעות......./images/Emo42.gif (עאלק לי דוגמן. גועל נפש כזה *-{)......... מה זהה אמור להיות זה צריך להיות ככה: (עאלק לי דוגמן. גועל נפש כזה ) כן כן הרסתי הכל.......... נו חסרת כישרון שכמוני...
סליח סליחה טעות......./images/Emo42.gif (עאלק לי דוגמן. גועל נפש כזה *-{)......... מה זהה אמור להיות זה צריך להיות ככה: (עאלק לי דוגמן. גועל נפש כזה ) כן כן הרסתי הכל.......... נו חסרת כישרון שכמוני...