אורלינקה, ניסית להתקשר אלי????
ס סיון b New member 1/11/01 #3 ניסיתי את מזלי.... ככה שאפילו אם לא אז לא יהיה לך נעים ותגידי שכן, ואז אני ארגיש פופולארית.... ראבאק, את משחקת אותה קשה להשגה, אה? או שמא אני זו שמשחקת בעצם זה שלא עניתי..... <שאלה ריטורית>.... סיון
ניסיתי את מזלי.... ככה שאפילו אם לא אז לא יהיה לך נעים ותגידי שכן, ואז אני ארגיש פופולארית.... ראבאק, את משחקת אותה קשה להשגה, אה? או שמא אני זו שמשחקת בעצם זה שלא עניתי..... <שאלה ריטורית>.... סיון
ק קיפודת ים New member 1/11/01 #6 אני ניסיתי...... או שלא..... רוצה לדבר איתי? חח.. תשומת הלב. תשומת הלב..
ס סיון b New member 1/11/01 #7 שני ושרוני..... חמודים שלי, עכשיו אני באמת מרגישה פופולארית.... איזה כיף לי. יאלללה שניכם להתקשר אלי! בפקודה!
שני ושרוני..... חמודים שלי, עכשיו אני באמת מרגישה פופולארית.... איזה כיף לי. יאלללה שניכם להתקשר אלי! בפקודה!
R rubber duck New member 1/11/01 #8 אנו רוצה לשלוח לך מייל אבל המייל שלך חסוי אז או שתשלחי לי מייל לכתובת שמצוינת בדף הפרטים או שתסירי את החיסיון מהמייל שלך שרון
אנו רוצה לשלוח לך מייל אבל המייל שלך חסוי אז או שתשלחי לי מייל לכתובת שמצוינת בדף הפרטים או שתסירי את החיסיון מהמייל שלך שרון