אורך

zxcvcxz

New member
אורך

השאלה מופנית לכל הבחורות בפורום: אני צריך את עזרתכם! השאלה שלי היא האם בחורה יכולה ליהנות ולגמור בסקס עם גבר שיש לו 12 ס"מ. בבקשה תענו לי בכנות. האם גבר עם 12 ס"מ יכול לספק אישה ??

Liroy26

New member
יקירי המהורהר

מתי אתם הגברים הסטרייטים תבינו כבר למען השם שלא רק הגודל קובע? שזה שתדחוף לה 25 ס"מ לא בהכרח יבטיח את ההנאה של זוגתך כמו שתדע לעשות עוד כמה דברים בכדי שהיא תהנה?

אוהד 22

New member
אאמ...אאממ.. (חרחור גרוני עמוק)...

סטרייט קלולס שלום ! בתור ההומו הכי קרוב לסטרייט שיש פה באיזור, מתוקף תפקידו פיפ שואיסט (הכוונה ל- עובד בפיפ שואו של סטרייטים, כמובן!!!), אוכל לאמר לך שהגודל קובע רק אם הבחורה המדוברת טיפשה ורדודה כמו נעל !!! זה לא גודל הזין שקובע, זה התחושה שבעלי הזין נותנים !!! במקרה (המשמח) שמדובר במערכת יחסים רווית אהבה אז הרי שתחושת האהבה הנתינה והקירבה הם אלו שקובעים ולא גודל הבולבולאץ... וגם אם מדובר בסטוץ בודד או אפילו רב פעמים, שוב, לא הכמות קובעת אלא האיכות !!! וגם פה זו התחושה/האנרגיות שאתה משדר לבחורה באמצעות המגע, נימת הדיבור, המבטים,ה- "תרגיל" . חשוב לדעת מהר לקלוט את הקטע של הבחורה שמולך ולפענח זאת לפרופוגנדה מצליחה... לחלק פליירים, לפרסם בעיתון, לשכור את ג.יפית לפרסומת בערוץ2 להצטלם בעודך מנשק תינוקות בגן של חדווה, והעיקר : לא להתפס כשאינך מוכן. בהזדמנות זו אני רוצה להודות לבנות ה-"קברטו" על שהשלימו לי את כל החסר הודות אוטונומית האישה ואיברי הרבייה שבתוכה... וכמובן על כך שהן מזכירות לי יום ביומו למה בעצם אני הומו. נ.ב אם בכל זאת אתה "אוכל סרטים" לגבי גודל הזין שלך, קיימים בשוק מגוון מוצרי הארכה לזין, בפיפ שואו שבו אני עובד אנו מחזיקים גם מוצרי סקס, נשאר לנו במלאי יחידה אחרונה של מאריך זין (ב-5 ס"מ) שמתלבש כמו קונדום, הוא בצבע גוף, ואם תלביש אותו לא לפני הבחורה, ותשתדל שהיא לא תגע בו בזמן המשגל, אז יש סיכוי טוב שהיא אפילו לא תשים לב לתותב הידידותי. המחיר: 90 ש"ח במיוחד לחברי הפורום. במידה ואתה מעונין, פנה אלי במייל ואני אתן לך את הכתובת של המקום. יום טוב ושנה טובה ל-כווווולם !!!

s h l o m k e

New member
התפתחותו, תגיד לי משהו בבקשה.

מה קרה התחלת להשתולל עם הגיגך בפורום
זה קשור להתפתחותך? לא, כי פשוט אתה ממש לא סותם את המקלדת (הפה) ......
הכל בסדר? או יותר מידי בסדר?

EyeSeeYou

New member
מספיק 4 ס"מ

כדי לגרות את האזור העצבי באיבר המין הנשי.

Liroy26

New member
עזוב אותך מנתונים מדעיים

אני רוצה לראות את הבחורה שתכנס למיטה עם מישהו שיש לו 4 ס"מ!

ז י ק ו

New member
לירוי !!!

אתה לא היית נכנס למיטה עם דבר סקסי כזה? בסופו של דבר הגודל כן קובע ושאפחד לא יבלבל לנו את הבייצים.

Yaniv-DC

New member
אחחח... סופסוף יש זיקו.

מין, מעבר למשהו פיזולוגי, יש בו גם הרבה מהפסיכולוגי. מעבר לחיבוק תנחומים על זין קטן - להגיד שזה טוב וזה בסדר ושבחורות/בחורים יסתערו על זה... יהייה קצת איך לומר... שקר. אגב, הגודל כן קובע לשני הכיוונים. גם דברים מפלצתיים מדי, עלולים להיות קצת לא נעימים. ואפרופו גודל... ראיתם את הסרטון הזה עם הבחור שדוחף את כל הראש שלו לכּוּס?

S h a m i

New member
לא ראיתי אבל...

ראית את הסרטון של הבחורה שדוחפת זין בגודל ועובי של תינוק קטן לפה?

Liroy26

New member
טוב תשמע..

יש מקרים שבהם הגודל באמת קריטי. סה"כ הכל לשבת על דבר כזה מבטיח לך בעית טחורים תמידית שלא לדבר על איבוד שליטה בכל הקשור להפרשות הגוף. (לחרבן בהליכה למי שלא הבין) אישית נתקלתי באדם שהשיר "Don't wanna short dick man" נכתב ישירות עליו...מיותר לציין שהיה לי מאוד קשה להסתיר את הצחוק כשהוא הביט בי במבט סקסי משהו ואמר בקול שקט "תמצוץ לי".

amet

New member
נראה לכם???

בוודאי שהגודל קובע!!! הבעיה היא שכשאנחנו אומרים גודל כולם חושבים על איזה מפלצת שעומדת להיכנס לתחת שלנו
. אני אומר שאיבר בגדול סביר ועובי איכותי |יאמי|, וכמובן גבר שיידע לעשות את העובדשה יוכל לספק אותי בצורה מדהימה. הייתי בעברי עם גברים שהיה להם ווווואחד זיין והם שכבו שם כמו פוסטמות, והייתי עם גברים שהיה להם
סופר איכותית וגם הם שכבו שם כמו פוסטמות. כך שבשני מצבים יכול להיות פוטנציאל טוב וכלום לא ייצא מזה. אבל בואו נאמר שאם יבוא אחד עם זין קטן ודק, איזה באסה למצוץ דבר כזה, שלא לדבר על החדירה לא נרגיש שום דבר. והוא יכול להיות סופר מקסים. אם אני ארצה למצוץ בוטן או לאכול סוכריה אני יעשה את זה לבד. אבל כשאני ארצה למצוץ, אנ י בהחלט ארצה משהו שאני אוכל גם להחזיק אותו בכל כף ידיי וארגיש אותו בגרוני. ואני ממש לא חרמן |-)

Liroy26

New member
אתה אולי לא

אבל אחרי התיאור הגרפי שלהלן לירוי מתחיל להזכר שהוא כבר שבועיים לא זיין..בעצם היה זיון שבוע שעבר..פסדר, השלווה חזרה למקומה!

למעלה