אאמ...אאממ.. (חרחור גרוני עמוק)...
סטרייט קלולס שלום ! בתור ההומו הכי קרוב לסטרייט שיש פה באיזור, מתוקף תפקידו פיפ שואיסט (הכוונה ל- עובד בפיפ שואו של סטרייטים, כמובן!!!), אוכל לאמר לך שהגודל קובע רק אם הבחורה המדוברת טיפשה ורדודה כמו נעל !!! זה לא גודל הזין שקובע, זה התחושה שבעלי הזין נותנים !!! במקרה (המשמח) שמדובר במערכת יחסים רווית אהבה אז הרי שתחושת האהבה הנתינה והקירבה הם אלו שקובעים ולא גודל הבולבולאץ... וגם אם מדובר בסטוץ בודד או אפילו רב פעמים, שוב, לא הכמות קובעת אלא האיכות !!! וגם פה זו התחושה/האנרגיות שאתה משדר לבחורה באמצעות המגע, נימת הדיבור, המבטים,ה- "תרגיל" . חשוב לדעת מהר לקלוט את הקטע של הבחורה שמולך ולפענח זאת לפרופוגנדה מצליחה... לחלק פליירים, לפרסם בעיתון, לשכור את ג.יפית לפרסומת בערוץ2 להצטלם בעודך מנשק תינוקות בגן של חדווה, והעיקר : לא להתפס כשאינך מוכן. בהזדמנות זו אני רוצה להודות לבנות ה-"קברטו" על שהשלימו לי את כל החסר הודות אוטונומית האישה ואיברי הרבייה שבתוכה... וכמובן על כך שהן מזכירות לי יום ביומו למה בעצם אני הומו. נ.ב אם בכל זאת אתה "אוכל סרטים" לגבי גודל הזין שלך, קיימים בשוק מגוון מוצרי הארכה לזין, בפיפ שואו שבו אני עובד אנו מחזיקים גם מוצרי סקס, נשאר לנו במלאי יחידה אחרונה של מאריך זין (ב-5 ס"מ) שמתלבש כמו קונדום, הוא בצבע גוף, ואם תלביש אותו לא לפני הבחורה, ותשתדל שהיא לא תגע בו בזמן המשגל, אז יש סיכוי טוב שהיא אפילו לא תשים לב לתותב הידידותי. המחיר: 90 ש"ח במיוחד לחברי הפורום. במידה ואתה מעונין, פנה אלי במייל ואני אתן לך את הכתובת של המקום. יום טוב ושנה טובה ל-כווווולם !!!