אורי

sawicki

New member
אורי

אם מסרת את השמות לתק"ם, האם זה אומר שאני כבר דחיתי את הגיוס, כלומר אני מתגייס בספטמבר 2004? או שמה אני גם צריך לפנות לגורמים בצבא באופן אישי?

ורד ר

New member
אורי

אני לא בטוחה מה אני רוצה לעשות עדיין..אני אולי ארצה ללכת למכינה כל שהיא, הבעיה היא שאני יכולה רק להצטרף באוקטובר- נובמבר.רציתי לדעת אם זה אפשרי במכינה שלנו? וגם.. מה התאריך האחרון שבו אפשר לבקש דחיית שרות?

sawicki

New member
יפה מאוד שהתעוררת !

1) אני לא בטוח שעדיין אפשר לדחות שירות- אבל נדמה לי שעד סוף חודש מרץ אז כדאי להחליט מהר. 2) אני שמח שאת מתחילה להתעניין במכינה, אבל כבר דיברנו על זה כל כך הרבה, והיו כבר פגישות ואפילו כנס- מדוע את רק אומרת עכשיו? 3) אני לא יכול להגיע לכנס תמורות כי:
אני אהיה בקליפורניה!!!!

ורד ר

New member
כן אמיתי התעוררתי

הי, קודם כל מה שלומך? הכל טוב?
1. חשבתי שאפשר להחליט אם לדחות עד פסח.. אבל אז שמעתי אתכם מדברים וחשבתי שאולי אני טועה. 2. בעיקרון כבר פסלתי את רעיון המכינה.. למרות שדי רציתי.. בגלל שאני לא יכולה להצטרף בספטמבר. אבל אז דיברתי עם יונתן והוא אמר שהוא חושב שזה אפשרי..אז החלטתי לשאול את אורי.. 3. חבל שלא תוכל לבוא.. אבל נסיעה מהנה
אתה מדבר בטון די מגעיל.. זה לא ממש נחמד.. ביי ביי.. אוהבת ורד

Uri Meir

New member
ורד יקרה

דבר ראשון אני שמח שאת רוצה לצטרף. לגבי תאריךטרפות שלך יש לי את הדעה שלי (או לפחות תהיה לי אחרי שאני אחשוב על זה), אבלצריך לשאול את הקבוצה. יחסית יותר קל לי לצרף בנות, אבל אנא מסרי לי את הפרטים שלך בהקדם האפשרי!

ורד ר

New member
הי אורי

תודה על התשובה.. אבל לא ממש ענית לי.. הבעייה שלי היא ההצטרפות המאוחרת.. אתה בטוח שזה לא בעייתי? מבחינת תל"ם בכלל? שנית..אני עדיין לא בטוחה לגבי המכינה..יש לי עד פסח אם אני לא טועה, נכון? תודה
ורד

G יוני

New member
תסתמי יא ז**...

סתם...ורד, למרות שאני מתחתן עם מירי, אני מסכיםש את תהי הפילגש...

Uri Meir

New member
אני חוזר

לא אין לך עד פסח, כבר שלחתי את השמות, ככל שאשלח יותר מאוחר זה יותר קשה. לוותר זה קל (יחסית) להצטרף כבר עכשיו זה קשה. עניתי לענין ההצטרפות המאוחרת שאני צריך לחשוב על זה וגם הקבוצה, אז אני לא יכול לענות על זה מייד. צ'או, אורי

sawicki

New member
אורי- לא ענית לי?

האם דחיתי את הגיוס? כלומר האם העובדה שמסרת את שמי לתק"ם אומרת שאני לא צריך לבקש מהצבא אישית?

Uri Meir

New member
סליחה

רציתי לענות לך אתמול אבל אז המחשב התחיל לפשל. בכל מקרה, מסרתי את השם לתק"ם אז אתה מסודר, אבל אם תצליח להשיג דחיה אישית זה אולי יקל עלינו לצרף עוד אנשים. מובן? לילה טוב, אורי

Uri Meir

New member
אם את באה לכנס

אז נסדר את זה שם, כי את צריכה לחתום על נייר. אם את לא מסתובבת עם תעודת זהות, אז תביאי את המספר

למעלה