אורי שמיר כנס חזרה למחילתך

אורי שמיר כנס חזרה למחילתך

זהו מקומך הראוי ושם תציע את הצעותיך המתוחכמות בפני עדת המכרסמים לה הינך מישתיך . בוז לך והכלם לך מה כבר עשית לך? טי.. ומטומ..

אתה באמת רוצה שכולם ידעו????../images/Emo35.gif

מר מרחף להנאתו (שמך כבר ידוע אבל ניתן לך להנות מהספק) מה לעשות , הסגנון לא משתנה ואם מדברים על מחילות ומכרסמים אזי גם האמירות אינן משתנות. מה שכן, הצלחת להכעיס, ללכלך, להגעיל, ולקלל כאן את כל מי שניסה לעשות באגודה משהו טוב ולכן הצעתי לסנן פחדנים שכמותך שאינם מזדהים בשמם. על אהרון ניסמבאום למרות הכעס שהופנה אליו יש לי להגיד רק מילים טובות - הוא לפחות מאמין באמת שלו והולך איתה עד הסוף כשהוא מזדהה בשמו. אבל אתה, אתה עוד שואל מה עשית לי, ובכן, במישור החברתי הצלחת להסריח כאן את כל האתר ובמישור האישי, אני מעדיף שלא להוסיף מי שיודע, יודע. אגב, פעם עוד הערכתי אותך על העשייה , אבל דבר אחד לא הצלחתי מעולם להבין איך אחד שכמותך שטורח ומנסה לבנות כל הזמן, יכול להרוס הכל בהבל פה , אם את המאמצים האדירים שאתה משקיע בהשמצות היית משקיע בקרוסים אז היית מזמן מגיע לאן שרצית. אגב, מי שנמרח בחרא יסריח מחרא גם אם ילבש את הבגדים הכי יפים שיש. לך ותתרחץ ובהרבה סבון עצה בחינם מטי... ומטומ...

זהירות - חיידק ושמו...

אורי שמיר . לאחרונה החלו להופיע סממנים של הימצאות חידק מגעיל ודוחה ושמו של חידק זה הוא אורי שמיר . החיידק נראה רגיל ככול אדם אך בניגוד לבני אדם מתנהג בצורה שונה . החיידק מתיימר להיות מטיף ומנהיג בעוד הוא עצמו אינו מבין כלום . הוא לא מסתתר כלל ואם תשאלו אותו לשמו הוא מייד יגיד לכם. הוא פוגע באנשים שמביעים דעתם ואינו מוכן לקבל שום דעה שאינה זהה לשלו . החיידק נמצא באזורים מסויימים בארץ לעיתים בצפון ולעיתים מחופס למרחף עם מצנח וריתמה. איך להיזהר להחיידק : אל תיקחו אותו בתרמפים כך לא תוכלו להיות נגועים . אל תקשיבו לא כמו שהו לא מקשיב לכם . ובעיקר אם אתם מרחפים קחו איתכם 300 K כי יתכן מאוד שתפגשו בחיידק ששמו אורי שמיר . מסכים בהחלט עם מרחף להנאתו . אבל מסכים גם עם החיידק - מי שמתעסק בחרא נישאר מסריח ממנו עד אחרון ימיו הבנת אורי שמיר ? דוקטור לביולוגיה ששונא חידקים .

למעלה