אורי השיננית :(

אורי השיננית :(

בדיוק עכשיו אני רואה את הגמר של העונה השלישית,והבנתי עד כמה אני אוהב את אורי השיננית! למה לא מביאים אותה להתארח בפורום? ולמה לא לקחו אותה לאולסטרס?? אם מעין ובשבקין שהגיעו למקום ה73 בעונה ה2 יכולים להגיע,אז למה אורי לא??? מישהו עוד מזדהה איתי פה??? אורי לשלטון!!

נו באמת!!

אורי!!! http://mscwbe.wcdn.co.il/w/f-466/584074-5.jpg http://tbk.mako.co.il/repository_prod/0000/6561/אורי-לפיד.jpg יאמי!

IkMfNiY

New member
אני בכלל בעד מיה ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

הסלקטורית ברכבת ישראל. יעל

השורד

New member
../images/Emo6.gif אשכרה

הייתי מעדיף אותה על פני חצי מקאסט השורדים.

omer719

New member
איזה השוואה XD

בשבקין ומעיין אולי הודחו כמודחים שישי ושביעית אם אני לא טועה, אבל כל הקטע של אי המתים היה מאוד ממוקד בהם, ושניהם מאוד זכורים, המועצות שהם הודחו בהם היו מאוד טעונות. וזאת עונה של השורדים האהודים והזכורים. על תקן פייבוריטים מסויימים שהקהל אהב. ככה שאני לא בטוח עד כמה אורי השיננית (מי?) עומדת על הקטגוריה הזאת

זה היה בציניות ../images/Emo3.gif

אבל אני עדיין אוהב אותה וחושב שכל עם ישראל צריך להצדיע לה!

avi 141

New member
אני לדוגמא:

כשנשאלתי מי השורד הכי אהוב עלי מכל הזמנים - באמת התלבטתי רבות בינה לבין אביגיל...

omer719

New member
../images/Emo6.gif

ואגב - אם זה היה ציניות היה קשה להבין את זה ! היית נשמע משכנע במיוחד

avi 141

New member
../images/Emo4.gif כן, אני יודע

אתה לא הראשון שאומר לי שקשה להבין אותי כשאני ציני... לפעמים אני משחק אותה כ"כ רציני - שאנשים פשוט כבר לא מאמינים לי שדיברתי בצחוק...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

האחים גלעדי! מעניין איזה נציג יישלח מטעם לעונה הבאה (כי זה הולך בכל עונה אי ספרתית). אולי הכלב???

אורי לפיד,הידוע גם בכינויה אורי השיננית

הייתה המודחת הראשונה מהתוכנית ואז הייתה באי החיים/קוקוס או איך שלא קראו לזה בעונה הקודמת (השם ברח לי מהראש וטוב שכך). אני בשוק שאני בין היחידים בפורום (ויכול להיות בכל המדינה בכלל) שהבחורה הזאת השאירה בו איזשהו חותם!! איך זה יכול להיות?! אם היא הייתה עוברת את המסלול ריצה ומנצחת את ריקי ואת נועה אז היא הייתה מגיעה רחוק מאוד בתכנית! אורי,הלפיד שלך לא נכבה. הוא ממשיך לבעור כל הזמן. MISS YOU.

RavivUSA

New member
למה את מעתיקה מדרור בדיחות? :)

זכור לי שהוא היה מזכיר אותה כל הזמן בצחוק. אני חושב שהשיננית הזו היא המתמודדת הכי סתומה שהישרדות הצליחה אי פעם ללהק.

אני ממש לא מעתיק מדרור המלך

זכור לי שדרור צחק עליה במשך כל העונה ואז בסיום הפרק היא אמרה לו שהיא לא שיננית אלא ספרית כלבים והוא היה בשוק
. אני לעומתו באמת חושב שהיא הייתה מגיעה רחוק :(

למעלה