אורי גלר...

אורי גלר...

תגידו, ראיתם את התכנית אתמול, של היורשים של אורי גלר? מה אתם אומרים? מה הרגשתם? כשאני רואה את זה, אני מרגישה בדיוק ההיפך ממה שאני מרגישה כשאני מתקשרת - לחץ, חוסר נעימות, תחושה של קרקס... אבל אני לא יודעת להחליט לעצמי, אם זה על באמת או שזו בעצם קוסמות... מה אתם אומרים?

o n m y w a y

New member
פשוט מזעזע

התחושה היא תחושת מלחמה, אגו ששולט בתודעה. איך אדם שמחפש פירסום כל חייו (אפילו בכתבה הזו הוא פרסם את עצמו )"עזרתי לכוחות הביטחון, לח"כים, סייעתי לש"ס לצבור מנדטים, עצרו אותי בחשד לשיבוש רמזורים והמשטרה נעזרת בי רשמית", מספר זריף" טוען שהשני הוא רודף פרסום? איפה האמת האחווה השיתוף? ומה לעזאזל זה אומר ההילרים חברי השבט? הגם אני בשבט? כי אם כן אז אני רוצה שבט אחר ומיד. בקיצור זהו קרקס תקשורתי ממדרגה ראשונה של אנשים שרואים את עצמם בלבד. בושה ש"אדון" זריף קורא לעצמו הילר. אין לו שום מושג אמיתי לגביי הכוונה שמאחורי השם. אני מצרף את הקישור על מנת שתוכלו לקרוא את התגובות של הטוקבקיסטים שהשתלחו להם בהילר זריף. מצחיק בטירוף http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3328934,00.html

לנושנוש

New member
היי, לא לישכוח שכל בן אדם הוא מראה

היי, לא לישכוח שכל בן אדם הוא מראה שלנו ומי שמתרעם הכי הרבה על משהו...

תמיד ידעתי שאורי גלר הוא סתם קוסם

עוד כשהייתי ילד. הרבה פעמים הוא רימה בצורה שקופה. היום יש המון קוסמים שמתמחים בתחום שלו. ולכן הדבר היחיד שנותר לו זה להודות שאין לו כוחות יוצאי דופן והוא סתם קוסם. כדי להיות מטפל באנרגיה אני חייב קודם כל להגיע לרמה אנרגטית שגם אחרים ירגישו באנרגיה ולא סתם לשים יד באוויר ולטעון שלפעמים לא מרגישים ולנפנף בדיפלומה של הילר. אני אקח תשלום רק כשאגיע לרמה שבאמת תעזור לאחרים ועד אז אמשיך לתרגל. היום כל דוגמנית לומדת הילינג וחושבת שעם היופי שלה היא תשיג מטופלים, קצת פוזות של אנרגיה, והדוגמנית הפכה למיליונרית.. יש דרגה של תלמיד\מאסטר\גראנד מאסטר. ותלמיד נכשל לא יוכל לרפא אלא רק לרמות, כי אם זה לא מצליח לרפא אנשים אז המטפל הוא שרלטן או תלמיד שנכשל ורוצה כסף. אישית אני מתרגל שיטה של צ`יקונג רק כשיש לי תחושה שזה יצליח, כשאין לי מצב רוח זה לא מצליח לי, אמשיך לתרגל, ואם לעולם לא אגיע לרמה של מטפל מבחינת כמות האנרגיה אז לעולם לא אטפל תמורת כסף. אבל כן אוכל ללמד כדי שהידע יעבור לדור הבא, אולי הם יצליחו. לבנתיים אתפרנס מדברים אחרים . :)

אני יכולה לקבל הסבר בעניין הזה?

אני לא מצליחה להסביר לעצמי בהגיון, למה אני מרגישה אליו מה שאני מרגישה. אני יודעת, שכשמישהו הוא "אמיתי", על באמת, אז הגוף מתמלא באהבה... רגש של אמון... אתם יודעים על מה אני מדברת, נכון? איתו זה ההיפך, אני ישר מרגישה חוסר אמון, חשש... אבל לא מבינה למה...

o n m y w a y

New member
טרף קל

חבר אמר לי לפניי כמה שנים באופן הכי בוטה משפט כזה : " אחי שתדע אנחנו קודם לפניי הכל חיות". משפט פשוט לכאורה אך כלכך נכון. אנו רגילים לסמוך על חמשת החושים שלנו, על התנסויות העבר, תבניות מנהלות אותנו בדרכים שאנו רחוקים מלהבין, אך כולנו יודעים שביום יום גם אם אנו שמים לב לכך או לא, אנו מרגישים הרבה מעבר למחשבה שלנו. אנו "מריחים" צרות למשל, אנו יודעים לפעמים שמשהו רע עומד לקרות, אנו חושבים על מישהו והוא פתאום מטלפן.. וכדומה. לא אני לא מדבר על חוש שישי, אני מדבר על משהו בסיסי בהרבה, "חוש חייתי". מי מאתנו אינו יכול לומר אחרי שמשהו קרה לנו, השתבש, או להפך זרם בצורה מדהימה, שהוא לא ידע שכך יקרה? אנו "יודעים" את כל הקורות אותנו בסיטואציות, הבעיה היא שאנו לא יודעים איך להקשיב נכון, ובדרך כלל רק אחרי מעשה יכולים לומר לעצמנו "ידעתי, הרגשתי.." יש אנשים שהם מסוכנים לסביבה שלהם, ולו רק מהעובדה שהם יעשו הכל על מנת לקדם את עצמם, כולל לשים מסכה של אדם נאור, גדול שקט או כל מה שצריך על מנת להצליח באופן אישי. אנו תמיד יודעים שיש מסכה, אך לא תמיד מסוגלים להסיר אותה ולהתבונן באדם כמו שהוא, הסיבות לכך רבות אני לא אפרט כעת. את מחפשת הגיון? מי כמוך יודע שהיכן שנגמר ההיגיון מתחילים החיים האמיתיים להתרחש? החוש הזה שאני מדבר עליו הוא קודם לשכל, למעשה הוא חוש עיקרי שרובנו מזהים בתור חוש ההשרדות. החשש שלך, חוסר האמון, נובע לדעתי מהידיעה בתוכך, שאת טרף ומולך נמצא טורף. קיצוני במקצת, אך פשוט וטבעי..

לנושנוש

New member
אורי גלר המטפל

אני דווקה חושבת שאורי גלר פגע בך בגילגול אחר וחוץ מזה הוא באמת רק קוסם. אני לא חושבת שהוא טען אי פעם אחרת. מישהו מכיר את אורי גלר המטפל? המרפא? המורה הרוחני? בנתיים רק גימיק טלוויזיוני.

o n m y w a y

New member
אני מאד מקווה

שאורי גלר לא עשה לי משהו בשום גלגלול, כי אני די מחבב אותו. לא אמרתי שום מילה, ולא רמזתי אפילו רמז קטן לגביו. אני מניח שאת צודקת לגביי כישורייו, אני פשוט לא מכיר אותו יותר מידי טוב, את שניהם למעשה.. הסתמכתי על תחושה שעולה לי כאשר אני נפגש עם האנרגיות של האנשים, והיה משהו כאן שגרם לי לכעס, הפנייה הזו כלפיו ( גלר ) הייתה שערוריתית, למה שמישהו ידבר כך אל מישהו אחר? גם אם אתה חושב אחרת איך אתה מעיז... האלימות הזו..

השאלה שבעצם מעניינת אותי -

היא האם יש סתירה בין שיהיו לך כאלה אנרגיות לבין לעשות מהם "קרקסנות" בטלויזיה. כלומר, אני לא חושבת שהייתי רוצה לכופף כפיות עם האנרגיות שלי, אני מעדיפה, במילים גדולות ואולי קצת פלצניות, אבל תבינו את הכוונה שמאחורי העניין, לעשות טוב. אני שואלת את עצמי, אם יכול להיות שיש מישהו שיש לו באמת אנרגיות, ומה שהוא בוחר לעשות איתן זה מופעים. אני לא מתכוונת בכלל שתקראו את זה בכעס, כי אין לי שום כעס, כמובן, כלפי גלר ודומיו, להיפך. השתתפתי פעם אחת בתכנית של נמרוד הראל והוא כזה חמוד ובכנות, לא הבנתי בכלל איך הוא עושה מה שהוא עושה... והוא היה כל כך נחמד ונעים הליכות, מאוד התרשמתי ממנו. והשאלה נותרת מבחינתי בעינה - אם הוא יכול לעשות כל כך הרבה דברים, איך הוא לא מרגיש את אותה תחושה של שליחות שאני מרגישה ושרוב המטפלים שאני מכירה מרגישים, ושמתוארת כל כך יפה בספרות - כולנו צריכים לעזור אחד לשני להתקדם... את זה אני לא מצליחה לפענח לבדי...

o n m y w a y

New member
פיענוח?

אני חושב שלכל אחד מאתנו ישנה דרך שונה.. השאלה היא האם כל האנשים אמורים לעשות את הטוב בעייננו, או שישנן גם דרכים אחרות שהן טוב? יש סוג של קסם באוויר שגורם לך להתרגש, להיות סקרנית כמו ילדה" אז איך באמת הוא עושה את זה?" לדעתי זה נוגע במקומות טובים אצל אנשים, בדיוק כמו החוויה שהייתה לך, וזה מגניב.. תחושת השליחות של איש כזה יכולה לבוא לידי ביטוי בפליאה שהוא גורם לאנשים להרגיש, וכדומה ישנן דרכים רבות לריפוי, רובן יותר קרובות לעולם הפיזי מאשר לאנרגטי, יש כאן חשיפה לכמות עצומה של אנשים שלא היו נחשפים "לדברים שמעבר"..בתחושה . . שהם קיבלו כשנחשפו "לקסם"...

אני מזדהה מאוד עם רגשותייך

חברה שאלה אותי מה דעתי עליו ועל דומיו והאמת היא שגם אני מוצאת עצמי בתחושה מאוד לא נעימה מבפנים אני באופן אישי חושבת שהכוחות של אורי גלר אמיתיים אני גם חושבת שהוא לא אדם אפל או מרושע אבל קל מאוד לראות שקיים סביבו מפגן מאוד רציני של אגו. יש שם המון המון המון המון חשיבות עצמית. וזה מרתיע, מעורר התנגדות, ומעורר תחושה רעה בבטן. אני לא הייתי פונה לאדם כזה לעזרה, ומצד שני לצורך תוכנית פומפוזית בערוץ 2 זה מצויין. אני לא חושבת שכל האנשים שעוסקים במיסטיקה צריכים להיות מוארים, טובי לב ומלאי אהבה. כולנו בוודאי מכירים אנשים מאוד עוצמתיים שהם מרושעים, ושמשתמשים בכוחותיהם לרעה. במקרה של אורי גלר יש כאן איש עם עוצמות אדירות ועם אגו ענק. וזה מי שהוא. וזה מה שהוא משדר וזהו, לדעתי, מקור תחושת חוסר הנוחות. שנית לעניין ההגדרות אני לא חושבת שכל אדם בעל כוחות הוא הילר. אני מסכימה שההגדרה איננה נכונה. ישנם כוחות שונים בעולם, ולאנשים שונים יש עוצמות שונות. יכול להיות שלאורי גלר יש כוח לכופף כפיות, ולמצוא נפט, אבל אם הוא לא משתמש בכוחות ובעוצמות שלו כדי לעבוד כמרפא הוא איננו הילר, וכך גם כל אחד אחר. הילר הוא מרפא. זה תפקידו ויעודו. אחרים משתמשים בעוצמותיהם לדברים אחרים.

למעלה