אורי גלר??? שיתוף

לנושנוש

New member
אורי גלר??? שיתוף

אשוב על בן אדם שאנחנו כל כך אוהבים לדבר עליו. אורי גלר כמובן. אז ככה. מישהי שאני מכירה וביקרתי אצלה בבית לפני שבועיים בארך התקשרה עלי כמה ימים אחרי שהייתי אצלה ושאלה אותי על איזה חפץ שהלך לאיבוד. האם ראיתי אותו, אולי העברתי למקום אחר? לא נזכרתי בשום דבר שכזה. אחרי שבועה הגעתי אליהם שוב ובאיזה שהוא שלב שאלתי את האישה אם מצאו את האבדה. שאלתי אותה מה כל כך מיוחד בחפץ הזה שתרחה להתקשר אלי? אמרה לי שזאת הייתה כפית שאורי גלר "טיפל" בה ונתן לבעלה שעובד איתו על איזה סרט. ואז אני אמרתי את המילים הללו: " אני חושבת שגלר הוא קוסם מצליח במיוחד ותו' לו, זאת דעתי." היא הספיקה להסכים איתי ואז מיד ראיתי את הכפית " מסתכלת" עלי מהארון! הבאתי לה אותה ביד והיא הייתה המומה. אשמח לתגובות. לילה מצוין!

חצים שהולכים לאיבוד...

לא פעם קרה לי שחפצים הלכו לאיבוד או חזרו מאיבוד ומסרו איתם מסר... למשל... היתה לי טבעת שמאוד מאוד אהבתי, הלכתי איתה במשך שנים, ובדיוק יום אחד לפני שבעלי הציע לי נישואין (לא ידעתי מזה, כמובן), היא נפלה לי באוטו ולא הצלחתי למצוא אותה (וככה התפנה לי המקום
) . אני בטוחה שקרו לי עוד מלא דוגמאות שאני לא מצליחה לזכור עכשיו. בכל אופן, זה גדול בעיני. אולי הכפית ניסתה למסור לך שהגיע הזמן לבדוק מה אצלך "על טבעי" ?

לנושנוש

New member
לעומר בריגר.../images/Emo68.gif

אני מאוד נימשכת למיסטיקה ומרגישה שהאינטואיציה שלי מאוד התחזקה. למה את קוראת לזה:" כוחות על טבעיים"? שזה בדיוק מה שהגברת עםהכפית אמרה. אני רואה בזה כוחות טבעיים לגמרה שאני רוצה המשיך ולןהתחבר עליהם. את לא חושבת שיש פה איזה זיקה לאיש עצמו?

aindika24

New member
נושנוש צר לי לבוא בידיעה כזו אבל?

נושנוש היקרה אין לאף אחד כוחות מיוחדים ואני אומר לך את זה לא מתוך ספקנות האגו שלנו אוהב לחשוב במושגים כאלו של כוחות ויש לי אנרגיות שיוצאות מהידיים וכו על רגל אחת ובקצרה תודעה יוצרת מציאות וכאשר אנו נותנים כוח לסימבוליקה של ארועים המציאות אכן תראה לנו שכך הדברים בהרבה מצבים כמו כן הנושא מורכב ויש לחקור אותו באופן אישי מתוך החויה שלך

הנה תשובה לכוחות על טבעיים.

את צודקת, נושנוש, כוחות על טבעיים זה סמנטיקה לוקה בחסר. אם זה קיים, אז זה טבעי. דעתי על אורי גלר, זה שהוא עושה בעיקר אחיזות עיניים. זו הרגשתי, וממש יכול להיות שאני טועה. זה מבוסס רק על הרגשה ולא על ידיעה.

דעתי בנושא

אני גם חושב שאדון גלר הוא קוסם טוב וזהו, הוא יכול לעשות הרבה הוקוס פוקוס ושיהיה בריא עם זה, אני לא אוהב שחצנים ויומרנים, לדעתי מה שמסמן הסיפור שלך הוא פשוט, באותו רגע שהבאת את דעתך עליו, ראית את הכפית, כנראה שזה בא לחזק אותך שזה האמת לגביו, הוא קוסם וטו' לא, והנה הכפית פה ולא הלכה לשום איבוד. שנה שלמה מכשיר שמיעה שלי הלך לאיבוד, הניחוש שלי שהחתולה שלי שיחקה איתו והחביאה אותו באיזה מקום, ופתאום יום אחד הוא מופיע בין הרגלים שלי ליד השולחן עבודה. שנה שלמה הייתי עם מכשיר אחד, הייתי צריך להקשיב טוב יותר ולשים לב לפרטים הקטנים, כי קשה להבין דברים עם מכשיר אחד אז השתדלתי יותר, מה שאומר לי שכנראה הייתי בתקופה שסמכתי יותר מידי על החוץ והיה לי טוב ששמעתי את כל מה שאמרו, ולא נכנסתי עמוק למסרים שקיבלתי, כל זה היה בתקופת לימודים קריטית שלי, אז לא יודע האם זה עשה משהו ואני הפכתי לקשוב יותר לסימנים קטנים, יתכן שכן, והכל בגלל מכשיר קטן וחתולה
אגב מי קרא את האלכימאי? זה בדיוק זה.

למעלה