אורי בורי - עכו

אורי בורי - עכו

פעמיים בעבר הייתי במקום ומאד נהניתי המקום נרשם בזכרוני כאחד הטובים בכל הנוגע לדגים אתמול... א כ ז ב ה מרק דגים ופירות ים בחלב קוקוס - היה אכיל אבל מינורי ממש בכל הנוגע למרק דגים, פרי ים ולו אחד לא נדגם בו, היה פשוט מרק של חלב קוקוס כי בשניות הבישול האחרונות הוסיפו לו מספר קוביות דגיג ולכן כמעט ולא היה לו טעם של מרק דגים. מוסר מטוגן - אכיל אבל יבש מעט ומתובל יתר על המידה, הוגש עם מגדרה סופהדרך (אגב מפתיע אבל המג'דרה היתה הפריט הכי בארוחה הזו) פרידה בעגבניות - לא נאמר מילה עי המלצרית אבל המנה הוגשה על בסיס רוטב שכולו חומץ, לא אהבתי וגם לא היה אכיל, מנה שהוחזרה והוחלפה. פרידה בבצל ושום - המנה המחליפה, ערימה יפה של נתחי פרידה, יבשים להחפיר, ממש לא ברור איך אפשר לקחת דג איכותי שכזה ולגרום לו כזה נזק, תיבול גס וצועק מדי, השארתי חלק מהמנה כי כבר לא... זהו לא המשכנו לקינוחים התאכזבתי אמיתי מקום שאמור להתמחות בדגים מקלקל אותם השירות היה נעים וסימפטי האם זכרון העבר הטעני?...

Merav B R

New member
אני גם לא התלהבתי מאד מאורי בורי

חלק מהמנות היו מחופפות במקרה הטוב (למשל הפילה האנשובי שהוגש טרי אך עם רוטב תמוה, או פאיה פירות ים שהוגשה על בסיס פתיתים (
) עם נסיון של המלצרית לגרום לי לותר על קוקי סן זאק לטובת מולים) ורק אחת ממש היה טובה - מנת דג (לא זוכרת את סוגו). לא יודעת אם אחזור לשם, מה גם שבכלל לא זול.

prizman

New member
נשמע מבאס

זו אחת המסעדות החביבות עלי בצפון ואכן לאחרונה מתחילות להשמע חריקות מהכיוון. אישית מאד חבל לי שזה קורה ומקווה שיתיישרו. להרוס פרידה זה באמת פשע. חבל.

mars4

New member
צירוף של מזל רע

אכלתי באורי בורי לפני כמה שבועות את אחת הארוחות הטובות בעת האחרונה. היתי ממתין קצת לפני שפוסלים אותה.

zoi האחת

New member
כשאני קוראת

ביקורות מתנדנדות ובעיקר על מסעדות יקרות אני פוסלת אותן על הסף. מסעדה שגובה 90-100 ש"ח למנה עיקרית, ראוי שתדבוק בסטנדרטים גבוהים. הם לא יכולים להרשות לעצמם להגיש מנות בינוניות ומטה.

מפתיע אותי לשמוע

אמנם אכלנו שם ממזמן לפני למעלה משנה, אבל עד היום היא זכורה לי כאחת ממסעדות הדגים ובעיקר פירות הים הטובה ביותר שאכלתי בה. היינו 5 וליקקנו את האצבעות. אני יודעת שאחזור לשם למרות המחירים.

למעלה