אורית שלחתי לך תמונות בדוא"ל. אם לא הגיעו, תודיעי לי. לפעמים יש כאן בעיות בשרת. תודה על הנכונות.
א אורנית של לים לם New member 13/7/04 #1 אורית שלחתי לך תמונות בדוא"ל. אם לא הגיעו, תודיעי לי. לפעמים יש כאן בעיות בשרת. תודה על הנכונות.
ג גן עדן היחידה New member 14/7/04 #2 הגיעו אבל באופן כללי... את צריכה להקטין אותם, אני מצרפת אותם לגלרייה, הוא ממש אבל ממש מקסים!!!
א אמא של כדור New member 14/7/04 #3 יש הרבה תמונות חדשות בגלרייה זה כיף גדול. תמיר בפורטרט מדהים. יותם מפליא ביותר בפעלוליו, משפחה חמה ומקסימה. לידיא ויותם עוד מעט יתחילו רייסים אבל עוד לא ראיתי תמונות של נטע..... מחכה בסבלנות
יש הרבה תמונות חדשות בגלרייה זה כיף גדול. תמיר בפורטרט מדהים. יותם מפליא ביותר בפעלוליו, משפחה חמה ומקסימה. לידיא ויותם עוד מעט יתחילו רייסים אבל עוד לא ראיתי תמונות של נטע..... מחכה בסבלנות
ג גן עדן היחידה New member 14/7/04 #4 נטע הצטרף אבל רוב התמונות.... שצורפו הן בקטגורייה:"הילדים שלנו באמבטיה" ורק אחת מהן, ב"תמונות שלנו", רוצי לראות, שווה!!!
נטע הצטרף אבל רוב התמונות.... שצורפו הן בקטגורייה:"הילדים שלנו באמבטיה" ורק אחת מהן, ב"תמונות שלנו", רוצי לראות, שווה!!!