אוריינטלית

amitais

New member
עדיין קצת פוזלת

כמה הערות, בילי: בעיקר מפריע לי הצוואר המפחיד שלה. אני הייתי מעדן את הקווים ואזורי הברק בצוואר ובנקודות החיבור של הצוואר לחזה. גבול הצוואר בצד ימין (הקצר) נראה לא טוב כל כך. הייתי ממליץ לוותר עליו ולהמשיך את הקו שעולה מהכתף, ככה שלא יעלה לכיוון האוזן אלא יחתך ב-T מאחורי הפנים. אם יש ברק על המצח, האף והסנטר, מוזר לי שאין גם על הלחיים. יש הבדל גוונים מוזר בין הפנים לצוואר והחזה. הצבע הבהיר בשיער נראה כמו גוונים ולא כמו ברק, אם זאת הייתה הכוונה. ברק הוא חסר גוון משלו, הוא רק טינט בהיר יותר של הצבע הכללי, ואילו כאן הברק נראה צהוב.

לא מסכים איתך בקשר לתאורה

תאורה טבעית/עמומה אמורה להיות בצבע צהוב ולא לבנה נייטטרלית. מה שכן, כדי שלא יראה באמת כמו צביעת גוונים, לתת לו עוצמות שקיפות שונות כדי ישתלב טוב עם הגוון של השיער. דעתי בלבד.

אולי אני הפוזלת פה

כי קשה לי להבחין בפזילה שלה... אני רצה למראה לבדוק את עצמי *PANIC*

הבת של מסעודה מעולם לא נראתה

כל כך אשכנזיה. ועם זאת, הגוון הזה די מתאים לה (ישנן גם כאלה). הרקע והתלבושת משגעים. בהחלט מראה אתני. הרקע הוא עבודה שלך? בקשר לפזילה- כן, היא עדיין קיימת. נסי להזיז טיפה ימינה את אישון העין הימנית (בשבילנו,אצלה זו עין שמאל).

תמדדי מה בדיוק הרווח בין האישון

לקצה ה"לבן" בעין אחת,ואז תעשי בדיוק אותו מרחק בעין השניה.אמור לעבוד. והקו הזה בין העין לאף ..זה..מוסיף לה הרבה מדי שנים.המנתח הפלסטי שלה היה מתלונן.

Improve

New member
שאלה :X

רציתי לדעת באיזה סגנון מברשת את משתמשת ? (תמונה בבקשה) [ד"א אני סתם אחד שמסתכל פה מדי פעם אני אוהב לראות אנשים מוכשרים :p]

למעלה