אוריון החדרתי תתפקד בבקשה. (נו, בגלל הפיגוע)
א אדום סל צהiב רגל New member 27/10/05 #6 מדאיג?! נו כבר תכתוב הדברים האלה מפחידים אותי... אלוקים ישמור...
T TheOrion New member 27/10/05 #7 אני פה, הכל בסדר ../images/Emo13.gif תודה על הדאגה. אני לא הייתי בחדרה בזמן הפיגוע, שמעתי עליו רק בטלוויזיה(אחרי שאמא התקשרה אליי להודיע שהיא בסדר).
אני פה, הכל בסדר ../images/Emo13.gif תודה על הדאגה. אני לא הייתי בחדרה בזמן הפיגוע, שמעתי עליו רק בטלוויזיה(אחרי שאמא התקשרה אליי להודיע שהיא בסדר).
A AmiTutiT14 New member 27/10/05 #9 באמת ברוך ה'. תשמרו את ההודעה הזאת במועדפים, אין מצב שתשמעו אותי אומרת את זה בזמן הקרוב שוב פעם...
T TheOrion New member 27/10/05 #11 ועמית, ד"א מחוסר התגובה, אני מניח שלא קראת את ההודעה, אז הנה היא שוב.
A AmiTutiT14 New member 27/10/05 #12 יו איזה חמוד אתה חשבתי שכבר הפסיקו להגיב לזה, אז לא בדקתי.... כנראה שאני באמת אתחיל לסכם מחר את התאריכים וכל השאר... כשאני חושבת על זה עכשיו, אני מגלה שאני יודעת את החומר דווקא די טוב, ויש לי שלושה ימים להתכונן.. אני בטח אספיק. אז תודה! (למרות שאתה צהוב)
יו איזה חמוד אתה חשבתי שכבר הפסיקו להגיב לזה, אז לא בדקתי.... כנראה שאני באמת אתחיל לסכם מחר את התאריכים וכל השאר... כשאני חושבת על זה עכשיו, אני מגלה שאני יודעת את החומר דווקא די טוב, ויש לי שלושה ימים להתכונן.. אני בטח אספיק. אז תודה! (למרות שאתה צהוב)