אוריג'ן לכלב

• פותח הנושא et28
  • פורסם בתאריך

KallaGLP

New member
בהחלט. ו-GO נחשב מזון מצוין.

אבל שוב, גם מזון הנחשב למעולה לא בהכרח תמיד יתאים לכל כלב ולכן צריך לנסות ולראות. מה שכן - חשוב מאוד להקפיד על הצגה מאוד הדרגתית של המזון לתפריט, אחרת קושי בהסתגלות מהירה מדי למזון חדש עלול להיראות כתגובה בעייתית למזון.

marx04

New member
מזון על בסיס דגים/כבש/ברווז וכו'

שלום לך,

יש הרבה מזונות ללא עוף, אבל אין זה בטוח שהבעיה היא רגישות לעוף.

גם עבור הכלבה שלי אקאנה לא היה טוב, וגרם לתופעה דומה של צואה רכה מדי ואפילו שלשולים.

בכל מקרה, כדאי לנסות לעבור למזון על בסיס דגים, שעבור הכלבות שלי הוא מעולה (למשל: Taste of The Wild, אוריג'ן, N&D ואפילו אקאנה).

כמו כן, יש מזונות אחרים שלא על בסיס עוף, אלא על בסיס חיות אחרות, כגון: ביזון, ברווז, כבש, בקר, אייל/צבי וכו'.

בברכה,

אורי.

שירן ל11

New member
יש כמה מזונות נטולי עוף לחלוטין

בהרבה מזונות על בסיס דגים, יש שומן עוף או שיירים. המזונות שאני מכירה שיכולים להתאים הם taste of the wild דגים (אני חושבת שיש גם גרסה לגורים, אבל אפשר פשוט לתת כמות גדולה יותר לגור), acana pacifica - יש הרבה חלבון יחסית אבל אני חושבת שזה יתאים לגור מגזע גדול, go סלמון, אוריג'ן דגים. טייסט הכי משתלם- כמות גדולה למחיר, איכות גבוהה מאד.

Ani15

New member
תודה ועדכון

12 שעות אחרי שהחלפנו לה את האוכל (בלי הדרגה) היציאות הפכו מוצקות והכלבה נהייתה פחות רעבה ויותר אנרגטית.
האוכל שנתנו לה הוא נטורל בלאנס כבש ואורז חום, לא מזון מהשורה הראשונה אבל מספיק טוב כדי לבדוק את ההשערה.
נחפש אוכל אחר ותודה לכל המציעים, ורק הערה: אף חנות בדרום לא מוכרת TOTW, והיישוב שלנו לא ברשימת התפוצה של אף אחת מהחנויות מאיזור המרכז שהוצעו למעלה, כך שזה לא אופציה. נחפש גו או נאו או משהו כזה.

Ani15

New member
תודה

אנחנו לא גרים בב"ש אלא ביישוב קהילתי לא רחוק ממנה, חנויות מהמרכז לא משנעות אלינו (אבל אנחנו דווקא שמחים לפרנס עסקים מקומיים מהדרום שמגיעים אלינו בשמחה).

DAHUJI

New member
תודה שעדכנת... אנחנו עוקבים
(באמת!).

מהסתכלות על Natural Balance כבש ואורז חום באתר היצרן זה בסך הכל אוכל לא רע בכלל, ואני מניח שהוא גם לא מהיקרים ביותר (אז גם משתלם).
הגיוני שהאוכל יתרום ליציאות מוצקות בגלל שהוא מכיל המון אורז (מקומות 2, 3, 4).
הגיוני גם שיתרום לאנרגיה הגבוהה היות ואורז חום מתעכל לאט יותר מתירס (90 דקות עיכול לאורז חום לעומת 60 דקות עיכול לתירס), הוא עובר יותר זמן במערכת העיכול וכמו כל דגן מלא מעניק יותר אנרגיה שהיא מאוזנת יותר (ספיגה איטית, ערך גליקמי וכל המסביב). כנ"ל לגבי תחושת השובע.

בכל אופן, בלי יותר מדי בלבולי שכל - אם האוכל הזה עובד והוא מספיק טוב, אז הוא עובד והוא טוב...

Ani15

New member
תודה! טוב לדעת

מישהו צריך להסביר להם איך לצוף יותר בקלות בעת חיפושים בגוגל...

למעלה